x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De 3 x feminitate

De 3 x feminitate

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    23 Feb 2008   •   00:00
De 3 x feminitate
Sursa foto: Christophe Simon/

Săptămâna modei de la Milano este în plină desfăşurare. Cu acest prilej, designerul britanic John Richmond şi-a prezentat colecţia pentru sezonul toamnă-iarnă 2008-2009.

Săptămâna modei de la Milano este în plină desfăşurare. Cu acest prilej, designerul britanic John Richmond şi-a prezentat colecţia pentru sezonul toamnă-iarnă 2008-2009. Creatorul de modă a fost aclamat îndelung de audienţă, care consideră că noua linie scoate în evidenţă feminitatea.

 

Un milion de dolari: Pensionar traficant de marijuana

Un american în vârstă de 72 de ani a fost arestat în Maryland, du­pă ce un poliţist care s-a oferit să îi care bagajele a des­co­pe­rit în gen­ţi­le acestuia marijuana în valoare de un milion de dolari, re­la­tează AFP. Poliţistul a fost martorul unei acro­şări într-o parcare de la periferia oraşului Washington, în care a fost implicat Rondell Cole, originar din New York. Pentru că avea permisul suspendat, agentul de poliţie a decis să îi re­ţi­nă bătrânului ma­şi­na şi i-a propus să îl ajute să îşi scoată genţile din portgabaj. Alertat de un miros pu­ternic, poliţistul a chemat în ajutor un echipaj ca­nin, descoperind că gen­ţile erau pli­ne cu marijuana. Bărbatul le-a spus poliţiştilor că a fost plătit cu 500 de dolari pentru a urmări o camionetă şi a transporta genţile. 

 

Stăpâna lebedelor: Scrisoare către Regina Angliei

O fetiţă de 6 ani din Marea  Britanie i-a trimis Reginei o scrisoare prin care îi cerea să-i pre­zinte scuze întrucât lebedele sale nu au fost cuminţi, in­for­mea­ză metro.co.uk. Elishia Ste­ven­son a fost ciupită de o lebădă în timp ce se juca în parcul Cornwall. Cum mama i-a spus că frumoasele pă­sări aparţin reginei, fetiţa i-a tri­mis acesteia un plic pe care scria: “Pentru Regină – Palatul Bu­ckin­gham”. “I-a spus că lebedele au fost obraznice şi că ea este foar­te supărată”, a declarat mama fetiţei. 

 

Precoce: Mamă a şapte copii, la numai 16 ani

O tânără de 16 ani din Argentina a născut tripleţi... pentru a doua oară, relatează BBC Online. Fata, al cărei nume complet nu a fost dezvăluit, fiind cunoscută doar ca Pamela, a avut primul set de tripleţi la 15 ani. La acel moment ea era deja mamă, având un fiu pe care îl născuse cu un an în urmă. Toţi ceilalţi copii ai tinerei sunt fete. Medicii care s-au ocupat de caz au precizat că cele trei nou-născute, venite pe lume prematur, sunt sănătoase şi se află într-o stare stabilă, la fel ca şi mama lor. 

 

Long Island: Jennifer Lopez are băiat şi fată

După mai multe alarme false, Jennifer Lopez a născut, ieri-di­mi­nea­ţă, un băieţel şi o fetiţă, la Spitalului universitar North Shore, din Long Island, SUA, informează eonline.com, care-l citează pe ma­nagerul instituţiei, Simon Fields. Mi­cuţa cântăreşte 2,5 kg, iar fra­tele ei, născut la o distanţă de 11 minute, puţin peste 2,7 kg. Ge­me­nii sunt primii copii ai divei latino. Mark Anthony mai are trei copii dintr-o căsătorie anterioară. Presa americană informează că micuţii se vor numi Max şi Emme. Revista People a anunţat că a plă­tit 3 mi­lioane de lire sterline pentru primele poze ale bebeluşilor.

×
Subiecte în articol: magazin