x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De la New York la Milano

De la New York la Milano

de Catalina Iancu    |    26 Feb 2010   •   00:00
De la New York la Milano

Cătălin Botezatu a cucerit America: Designerul român a avut parte de un succes fulminant în cadrul New York Couture Fashion Week, eveniment organizat recent la Grand Ballroom Waldorf Astoria Hotel.
Este pentru a cincea oară când Cătălin este invitat la New York Couture Fashion Week şi pentru a 14-a oară când îşi prezintă colecţiile în Statele Unite ale Americii (New York, Chicago, Las Vegas), o performanţă la care alţi designeri din România pot doar visa.

Colecţia "Return to Ra" a fost aplaudată îndelung de peste 3.000 de persoane, invitate la prestigiosul eveniment. Au fost prezenţi peste 80 de jurnalişti din întreaga lume, echipe de televiziune din Statele Unite ale Americii, Franţa, Marea Britanie, Mexic, Brazilia, Columbia, Dubai, Italia, Rusia, Liban, Spania, India, Australia, China sau Japonia.

Creaţiile unicat, inspirate din filosofia egocentristă şi cultul soarelui, coafurile înalte, spectaculoase, realizate de Laurent Tourette şi machiajul inspirat din cultura Egiptului Antic, realizat de Mirela Vescan, a impresionat audienţa, Cătălin Botezatu fiind nevoit să petreacă nu mai puţin de 20 de minute în dreptul panoului evenimentului unde a fost fotografiat concomitent de zeci de echipe mass media internaţionale.

Piesele colecţiei sale au fost prezentate de manechine aparţinând celebrelor agenţii Ford Models, Major Models şi Elite Models din Statele Unite ale Americii, iar creatorul a fost felicitat de o serie de oameni influenţi din industria fashion. Astfel, mulţi dintre aceştia l-au invitat pe designerul român la diverse evenimente ce vor avea loc pe parcursul acestui an. Prin urmare, Cătălin va fi invitat special la Dubai Fashion Week, Liban Fashion Week şi South Africa Fashion Week.

New York Couture Fashion Week a fost a cincea invitaţie importantă pe care creatorul a onorat-o în decurs de numai o lună de zile. În ianuarie, designerul a avut două prezentări la Kitzbuhel, Austria, în deschiderea Campionatului Mondial de Ski, apoi la Men's Fashion Europe de la Plovdiv, Bulgaria, pentru ca în februarie să fie prezent la prezentarea lui Renato Balestra din cadrul Rome Fashion Week, Italia, şi să deschidă festivalul Sofia Fashion Week, în Bulgaria. Iar la 27 februarie va fi prezent la Milano Fashion Week.

×
Subiecte în articol: life & style