x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De pe scenă, la GSPTV

De pe scenă, la GSPTV

de Tudor Dumitrescu    |    07 Noi 2008   •   00:00

Octavia Geamănu, îndrăgostită de teatru, muzică şi fotbal



  • Care a fost primul tău job plătit?
Primul job pe care l-am avut a fost de model, însă primul job plătit a fost cel de model instructor la o firmă de modelling şi aşa am reuşit să câştig primii mei bănuţi. Pot să zic că a fost o perioadă frumoasă, pentru că reuşeam să câştig ceva bani.

  • Ai făcut şi muzică, şi teatru, ce ţi-a plăcut mai mult?
Te-ai întoarce să faci o carieră în muzică sau în teatru? Aşa e, am şi cântat şi am făcut şi teatru. Întotdeauna mi-a plăcut ideea aceasta de scenă, de a fi pe scenă, să fiu în atenţia oamenilor, să joc, să cânt. Cel mai mult mi-a plăcut teatrul, cu muzica mai puţin, dar perioada pe care am petrecut-o în trupa de teatru Constantin Brâncuşi a fost una specială şi de care îmi aduc aminte cu plăcere. Îmi aduc aminte că în primul rol am interpretat o femeie de peste 40 de ani.

  • Pe cine admiri cel mai mult din presă?
Ce model ai în presa de la noi? Îl apreciez foarte mult pe Marius Tucă pentru felul în care scrie şi spune lucrurilor pe nume. Mi se pare un adevărat profesionist şi, din punctul meu de vedere, este un om de presă foarte bun, de la care ai de învăţat numai dacă îl vezi la tv sau îi citeşti editorialul.

  • Lucrând într-o televiziune de sport, ce sporturi îţi place să urmăreşti?
Mă uit, bineînţeles, la fotbal şi chiar sunt interesată de fenomen. Fotbalul cam este 90% din ce înseamnă sport la tv. Urmăresc meciurile din Liga 1 şi mă uit la meciurile echipelor din Cupa UEFA şi Champions League. Mă uit la fotbal şi mă agit pe margine, mă consum, comentez fazele, cine joacă mai bine, mai rău, ce fac arbitrii pe teren. Îmi place fotbalul, e un sport spectaculos.

  • Practici vreun sport?
Din păcate, nu practic nici un sport. În liceu, în schimb, făceam baschet, chiuleam de la oră ca să joc baschet sau chiar mă învoiam de la ore şi ziceam că am ceva de rezolvat şi mă duceam să joc în curtea şcolii. Acum, din păcate, nici nu mai am cum să joc şi din cauza unghiilor (râde). Seara mai ies afară prin parcul de lângă blocul meu şi alerg. Îmi place foarte mult să alerg. Cam aceasta e singura mea activitate sportivă. Îmi place să alerg, mă simt mai bine, după ce alergi corpul tău parcă e mai aerisit, e mai curat.

  • Cum ar trebui să fie un bărbat din punctul tău de vedere?
Un bărbat ar trebui să mă surprindă mereu, să mă provoace, să fie dinamic şi să mă surprindă.

×
Subiecte în articol: vedete