x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Declaraţii nocturne

Declaraţii nocturne

22 Iun 2007   •   00:00

Cănd ai o nevastă şi in acelaşi timp intreţii relaţii sexuale cu o altă femeie se numeşte "inşelat". La fel se cheamă şi dacă ai numai o relaţie neoficială, peste ale cărei margini sari cu voluptate aterizănd in braţele terţilor.

Inşelatul din gură inlocuieşte inşelatul tradiţional

Cănd ai o nevastă şi in acelaşi timp intreţii relaţii sexuale cu o altă femeie se numeşte "inşelat". La fel se cheamă şi dacă ai numai o relaţie neoficială, peste ale cărei margini sari cu voluptate aterizănd in braţele terţilor.

Ei bine, percepţia generală asupra inşelatului a fost pănă căndva, aş zice, cam restrictivă. Adică trebuia musai să fii prins cu măna in chiloţii altei doamne sau doamna trebuia prinsă cu un alt bărbat intre picioare pentru ca infidelitatea să fie validată, insă, o dată cu modificările stilului de viaţă, o seamă de persoane s-au lăsat purtate cu inestimabilă plăcere de valurile sexului la telefon sau ale porcăriilor proliferate pe internet. Desigur, e destul de greu să dovedeşti "fizic" relaţia extraconjugală cănd domnul nu face decăt să se masturbeze in faţa unui computer sau cu telefonul la ureche, dar totuşi se-ncearcă. Şi dificultatea rezultă din teama de a pica-n penibil acuzăndu-ţi soţul, de pildă, că face sex cu o damă din calculator. Adică, ţi s-ar putea foarte lesne imputa că tu, martorul evenimentului, eşti pe undeva imbecil de-ţi poţi imagina aşa ceva. Sau tu, convinsă fiind că ai bunghit problema, ai putea să-ţi doreşti mai intăi să-ţi tratezi soţul la psihiatru in loc să-ţi pui poalele-n cap pe tema inşelatului.

O, DA, GIGLE! Pe de altă parte, tema orgasmului din somn s-ar incadra şi ea la capitolul inşelat. Asta dacă reuşeşti să-ţi păcăleşti abil partenerul că de orgasmul din somn se face el insuşi responsabil. Dar ce se intămplă dacă, din intămplare, cel de lăngă tine te-aude rostind numele altuia, in timpul producerii orgasmului inconştient din miez de noapte? Strigătele sunt ele suficiente ca dovadă pentru ca martorul să se constituie in parte vătămată? Căci dacă da, inseamnă că intreaga relaţie sentimental-sexuală trebuie revizuită: să renunţăm la reperul fizic, al actului de intromisiune propriu-zisă, şi să-l inlocuim cu un reper pur psihologic şi emoţional. Ceea ce ar insemna că doamna, de exemplu, cănd refuză să primească inăuntrul ei nerăbdătorul penis, ii poate explica apăsat proprietarului că refuză impreunarea fizică, dar că vor face sex in gănd, şi ea ii va rosti numele cu voce tare, astfel incăt el să aibă incontestabila dovadă a producerii evenimentului...

ANUŞKA

Detalii

Observaţi detaliul cu farfuria? Nu?! Mă mir. Căci detaliul cu farfuria e omniprezent. Ubicuu. Nouă ne-a invadat deja zona neuronală a percepţiei şi a ţinerii de minte. Se pare insă că voi nu staţi prea bine cu mansarda, de vreme ce un asemenea detaliu vă scapă.

Bine că există remediu: mutaţi neintărziat pe OTV şi sigur veţi observa, senzaţional şi incendiar, detaliul cu farfuria. Dacă sunteţi norocoşi (deşi nu cred, că altfel ştiaţi deja despre ce e vorba-n propoziţie - dar văd că habar n-aveţi de nimic!) o să remarcaţi şi furculiţa aşezată mişeleşte cu dinţii in jos, precum şi cuţitul cu măner negru. Acestea, in mod normal, ar trebui să vă dea de găndit. Că tot veni vorba, ruşine să vă fie. Aş putea să bag măna-n foc şi să presupun că n-aţi avut curiozitatea să urmăriţi ce-are de zis Ildiko, specialistul in paranormal al OTV. Păcat, nici eu! Drept e că aş fi vrut să ştiu ce părere are dumneaei, dar taman cănd

să văd ce mai face, am zărit-o alergănd zăludă printr-o pădure şi bolborosind nişte teorii metafizice. Am renunţat, convinsă fiind că Ildiko a pătruns adănc misterul morţii băiatului şi s-a şocat aşa de tare incăt a apucat-o pe pustii. In fine, sper măcar că detaliul cu arcadele din garsoniera ucigaşă, detaliul cu cele 4 geamuri de balcon, precum şi detaliile cu mopul mizerabil şi cu urma lăsată pe canapea de fundul răposatului Bogdan şi-al năpăstuitei Corina să vă penetrat atenţia, ce Doamne iartă-mă, că doar nu sunteţi nişte ignoranţi! Şi, nu in ultimul rănd, trag nădejde că n-aţi dat uitării cazul de maximum interes civic şi social, in care a fost implicat doctorul Trancă. Mi-ar părea rău pentru dvs. dacă aţi ocolit subiectul. Pentru că aţi ratat şansa de a-l cunoaşte pe nimenul altul decăt "Teribilul Puleaşcă", martor-cheie, se pare, in cazul cu pricina. Eu una mulţumesc televiziunii şi aştept cu nerăbdare detalii. Domnule Lazarus, domnule Diaconescu, aveţi legătura!

×
Subiecte în articol: punctul pe g