x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun DEMOCRAŢIE - Unul ne-a făcut golani, altul nesmţiţi. Ambii ne-au cerşit votul!

DEMOCRAŢIE - Unul ne-a făcut golani, altul nesmţiţi. Ambii ne-au cerşit votul!

de Ovidiu Ciutescu    |    17 Iun 2007   •   00:00

După episodul „Ţigancă impuţită", preşedintele Traian Băsescu ne mai oferă o lecţie de bun simţ: „Sunteţi de o nesimţire incredibilă"!


După episodul „Ţigancă impuţită", preşedintele Traian Băsescu ne mai oferă o lecţie de bun simţ: „Sunteţi de o nesimţire incredibilă"!

Aflat, după cum mărturiseşte, in timpul său liber, preşedintele unor romăni, Traian Băsescu s-a plimbat duminică prin staţiunea Mamaia. In timp ce işi ţinea consoarta de braţ, Băsescu a fost asaltat de mulţime şi rugat să se fotografieze şi să ofere autografe. Evident, nu au lipsit nici ziariştii, prezenţa lor făcăndu-l pe Traian Băsescu să fie incăntat că este surprins de aparatele de fotografiat şi luat vederi in mijlocul poporului.

SCHIMBARE. Imediat cum a terminat „şedinţa" de autografe, Băsescu a devenit nervos. Pe presă. Acum nu o mai dorea in jurul său! Şi a luat foc, răstindu-se la cei care il bucurau mai devreme: „Sunteţi de o nesimţire incredibilă. Sunt in timpul meu liber"! - a notat Mediafax. Circul verbal pe care Traian Băsescu il face in ultima vreme, ca un adevărat democrat ce este, ne aduce aminte de un alt democrat. Care ne gratula cu „băi golanule" sau „băi berbedeule", cu 15 ani in urmă. Era tot preşedintele Romăniei, doar că se numea altflel - Ion Iliescu. Tradiţia continuă. Trăiască civilizaţia prezidenţială!

×
Subiecte în articol: magazin