x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Demonstraţie de echilibru interior

Demonstraţie de echilibru interior

de Adriana V. Paduraru    |    22 Mai 2008   •   00:00
Demonstraţie de echilibru interior
Sursa foto: Denis Balibouse/

Artistul german Arnd Drossel păşeşte în interiorul sferei create special pentru un spectacol ce va avea loc la 23 mai, la Geneva, pe Lacul Leman. Manifestarea are ca scop sprijinirea persoanelor cu probleme psihice

Artistul german Arnd Drossel păşeşte în interiorul sferei create special pentru un spectacol ce va avea loc la 23 mai, la Geneva, pe Lacul Leman. Manifestarea are ca scop sprijinirea persoanelor cu probleme psihice. De altfel, sfera a fost denumită, în mod sugestiv, “Echilibru interior”.
 

Timp record: Livadă prădată într-o noapte

Proprietarul unei livezi de măslini din Australia a constatat cu stupoare că în timpul unei singure nopţi hoţii i-au “curăţat” toată producţia. Nici măcar o singură măslină nu a mai rămas în cei 400 de copaci pe care îi avea Quentin Von Essen în livada sa din Lovedale, informează Rom­pres. Agricultorul nu poate rea­liza cum de hoţii au putut prăda în­trea­ga li­va­dă atît de repede, fără ca cineva să-i observe. “Ar fi nevoie de aproximativ şase persoane care să lucreze trei zile la rînd, pentru a aduna toate măs­li­ne­le. Partea cea mai ciudată e că n-a mai rămas absolut nici una, nici măcar pe jos”, a adăugat Essen.

 

Ierusalim: “Totul despre sex”, pe şest

Filmul american “Sex and the City” (“Totul despre sex”) va fi promovat în Oraşul Sfînt fără tam-tam, după ce distribuitorii au refuzat să renunţe la cuvîntul sex de pe afiş. “Nu sîntem dispuşi să ne pliem cererii de a retrage cuvântul «sex» de pe afişe, aşa că am decis să nu facem campanie pentru film la Ierusalim şi Petah Tikva (un oraş din apropierea Tel Avivului – n.r.)”, a declarat un purtător de cuvînt al Forum Films, Arieh Barak. Cererea provine de la Maximedia, societate de afişare publicitară, sub contract cu cele două municipalităţi.
 

Sondaj: Dumnezeu este bărbat

Peste 60 la sută dintre britanici sînt convinşi că Dumnezeu este bărbat, în timp ce doar 1 la sută cred că Cel de Sus este femeie. Acestea sînt cifrele unui sondaj realizat pe 1.050 de adulţi realizat de Mişcarea pentru reformă iudaică din Marea Britanie. Totodată, aproximativ 50% dintre respondenţi sînt de părere că toate religiile sînt discriminatorii atunci cînd vine vorba de sexul credincioşilor, în timp ce 56% cred că toate reli­giile discriminează pe baza orientării sexuale. Întrebaţi dacă religia îşi are locul în viaţa modernă, 29% au răspuns negativ şi 62% pozitiv.

 

Papagal pierdut: Din nou acasă, după ce a recitat adresa

Un papagal din Japonia, care s-a rătăcit după ce a scăpat din co­-l­i­­vie, a ajuns din nou acasă după ce le-a recitat veterinarilor adresa la care locuieşte. Papagalul, un afri­can cenuşiu pe nume Yosuke, a fost salvat de poliţie de pe aco­pe­ri­şul unei case din Nagareyama, în apropiere de Tokyo. Zburătoarea n-a scos nici un cuvînt cît a fost la secţia de poliţie, însă după cîteva zile petrecute la clinica veterinară, unde a fost dus de oamenii legii, le-a spus veterinarilor adresa. Stăpînii papagalului s-au chinuit timp de doi ani pentru a-l învăţa să spună numele şi adresa casei.

×
Subiecte în articol: magazin