x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dezmăţ de criză

Dezmăţ de criză

06 Feb 2009   •   00:00

Potol haios, stimulent sexual



Iată că în vremuri de criză se-arată optimiştii. Ei propun fel de fel de stimulente care să aţâţe iubirea şi sexul, la rândul lor greu încercate de recesiune. Acţiunile sunt dedicate atât cuplurilor formate, cât şi celor în devenire. Pentru autenticitate, vom cita câte ceva.

REMEDII.
De pildă, cuplurile embrionare au şanse chiar şi în lipsa tradiţionalelor giugiuleli la film şi restaurant. Nu-i bai, zic ingenioşii noştri făcători de planuri anticriză: putem oricând să ne aducem alesul sau aleasa la noi acasă, să închiriem un DVD şi să gătim ceva papa bun. Aici aşa aduce niscai amendamente: multora le lipseşte esenţialul – casa. Nu te poţi bizui pe faptul că mama şi tata se vor executa bucuroşi în altă cameră sau chiar în afara locuinţei, doar ca să-ţi faci tu mendrele cu toate haimanalele. În ce priveşte mâncarea, nu te poţi aştepta, desigur, ca o cină romantică să-nsemne vreo tocană...
Alt sfat uşor hilar e să te dedici culturii. De unde pân’acum nu-ţi ieşea fundu’ din cluburi, iată, e timpul să profiţi neîntârziat de zilele deschise ale muzeelor şi galeriilor de artă. Fireşte, probabil prea puţine sunt persoanele care, la vederea "moca" a unui tablou modernist cu o mâţă făr’ de-un ochi şi-un câine rebel care-aleargă cu respectivul ochi în bot, să-şi zică, uite, am găsit dragostea pe care o căutam sau, uite, aşa un chef de frichineală ce m-a apucat. Vorba aia, arta stimulează.

BAIE ŞI NANI. În fine, din categoria luminatelor sugestii referitoare la cum să nu-ţi piară apetitul pentru iubire atunci când maţele chiorăie de ciudă, se promoveaza ideea romantismului casnic, cu lumânări, muzică bună şi baie fierbinte în doi. Asta poate să meargă, nu contrazic, dar numai de câteva ori. Deja de la a patra încercare consecutivă îmi imaginez că din baia respectivă, menită să incite dorinţele năstruşnice, nu va rămâne decât sensul de dicţionar. Adică acela în care ne-adunăm în cadă ca să ne spălăm. După care curăţăm zoaiele gri-maronii cu duşul şi ne punem repede în pat, să facem nani.

IAHNIE AMUZANTĂ.
Printre altele, în spiritul unei atracţii sexuale nevătămate, ne este sugerat să facem muncă de voluntariat. Nu mi-e clar cum m-ar putea stimula erotic chestiunea, dar cei interesaţi pot încerca. Nu în ultimul rând, foarte important pentru cuplurile căsătorite care nu-şi mai permit restaurante este să gătească "ceva amuzant" acasă. Ia să ne gândim, ca provocare pentru data viitoare: cum poţi face o iahnie să fie amuzantă? Dar un terci de ovăz? Dar un pilaf gol şi-o supă chioară? Hm, gata, cred că ştiu. O iahnie poate fi amuzantă dacă îl inciţi pe soţul flămând cu ea, şi când vine omu’ decis să-şi înfigă lingura-n potol, ia-o de unde nu-i. Să vezi atuncea ce te pui pe râs, de-ţi vine, zău, să sari pe nevastă şi s-o mănânci cu fulgi cu tot. Mmm... ce dezmăţ!


stuff by ANUŞKA

Magda live
De curând m-am liniştit. Deşi contextul mondial e unul cam cocoşat de probleme şi, în orice caz, face de-un tablou în culori triste, presa mondenă românească pare să nu ducă lipsă de nimic. Fireşte, prospături nu mai are de mult, subiectele pe care le abordează fiind de-acuma greu încercate de patina timpului. Însă, pentru a contrabalansa vechimea, sunt oricând gata să iasă la rampă cu cele mai triviale şi de nimic ştiri. Cum ar fi cu Andreea Banică, despre care am citit că nu-i mai încap sânii în sutien de când e gravidă. Adică, uau, ce i-au crescut ţâţele şi uau, ce veste tare pentru ziar. Pentru autorii ştirii am o altă ştire. Anume că aşa păţeşte orice femeie "grea". Şi am şi pentru Andreuţa o veste: că îşi poate cumpăra oricând un sutien cu un număr mai mare şi/sau cu alt tip de cupă. Deci nu-i bai, să stea liniştită, că se rezolvă. La fel îl rog şi pe publicul îngrijorat pentru Andreuţa: să tragă aer în piept, că nu-i nimic grav. De asemenea, mă bucur mult pentru că Simona Pătruleasa a decis în sfârşit să ne arate poze de la nunta ei. Sincer, Simona, nu m-a interesat niciodată cum s-a derulat evenimentul. Dar pun rămăşag că pe mulţi îi rodea, aşa că  mă plec în onoarea gestului tău de maturitate emoţională şi bunăvoinţă faţă de fanii tăi. De asemenea, aud că ziarele ştiu cum doreşte Sanda Ladoşi să-şi fete pruncul. Şi asta este bine, atât timp cât Sanda ne mai transmite ce face şi pe plan profesional. Ar fi cool de ştiut. În fine, cred, dar nu sunt sigură, că am văzut-o pe stradă pe Magda Ciumac. Spre folosul ideii, să presupunem că era chiar ea. Atunci m-am şocat pentru prima dată: personajul Magda Ciumac este viu şi are un trai în afara studioului OTV. Incredibil, ce revelaţie. Aş fi crezut şi, mai ales, sperat că este o ficţiune a minţii bolnave a oricărui telespectator lovit în cap de meteoritul Dan.

×
Subiecte în articol: punctul pe g