x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Discuri pentru player

Discuri pentru player

de Alex Revenco    |    26 Ian 2007   •   00:00

The Departed
OST (coloana sonora). Noua pelicula e regizata de Martin Scorsese, cu Leonardo Dicaprio, Matt Damon, Jack Nicholson si Mark Wahlberg in rolurile principale. Muzica este asigurata de nume mari si foarte mari din muzica internationala: Rogers Waters feat. Van Morrison & The Band - "Comfortably Numb", The Beach Boys - "Sail On, Sailor", The Rolling Stones - "Let It Loose", Roy Buchanan - "Sweet Dreams", The Allman Brothers Band - "One Way Out", Badfinger - "Baby Blue" etc.

Flags of Our Fathers
OST. Clint Eastwood s-a apucat sa scrie si muzica pentru coloana sonora a filmelor sale. Ceea ce este si mai impresionant este faptul ca el reuseste sa imbine mai multe genuri muzicale, de la jazz pana la country, iar cu ajutorul orchestratorului Lennie Niehas, Eastwood creeaza o coloana sonora remarcabila pentru "Flags of Our Fathers". Combinand creatii originale cu piese de Mozart sau Haydn, cei doi trec granita unui simplu film despre razboi pentru a crea o mica capodopera.

The Queen
OST. Controversata pelicula prezinta relatia dintre Regina Elizabeth a Marii Britanii si premierul Tony Blair, imediat dupa disparitia Printesei Diana. Regizat de Stephen Frears, filmul beneficiaza si de un soundtrack de calitate semnat de Alaxandre Desplat. Francezul reuseste sa nu dezamageasca, realizand o muzica eleganta, cu usoare note de umor sec, tipic britanic. Materialul se incheie cu o opera de Verdi, "Libera Me", care a fost interpretata si la inmormantarea Printesei Diana.

Happy Feet
OST. Noul film de animatie are actiunea plasata in Antarctica, in regatul pinguinilor, iar printre vocile celebre care dau viata personajelor se numara cele ale lui Elijah Wood, Robin Williams, Brittany Murphy, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Anthony LaPaglia si altii. Coloana sonora contine piese interpretate de Prince, Pink, Nicole Kidman, Brand New Heavies, K.D. Lang, Hugh Jackman. Albumul este produs de John Powell, iar primul single va fi piesa lui Prince "The Song Of The Heart".

×