x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Discurs - O intalnire strategica

Discurs - O intalnire strategica

17 Mai 2005   •   00:00

Strategy si partenerii au organizat saptamana trecuta, in Passion Club, evenimentul special de afaceri, StarBusiness Cocktail, pe tema "Solutii low or no-cost de marketing si vanzari".

RADU IONESCU. In centrul atentiei
Invitatul primului StarBusiness Cocktail a fost Radu Ionescu, cofondator si managing director KINECTO Permission Marketing. Radu are o experienta indelungata in media, dar si in managementul proiectelor, web si vanzari. Cu o pregatire solida in domeniul economic, Radu participa deseori ca speaker la diferite evenimente din domeniul marketingului. O prezentare reusita, in care a captat atentia audientei, a avut-o acum cateva saptamani, in cadrul conferintelor BOS.

In cadrul acestui eveniment, am avut posibilitatea de a ne informa pe diverse teme de interes ridicat precum marketing low costs, rebranding fara prea multe batai de cap, atragerea de fonduri cand nu prea ai cu ce sa le garantezi, de a lua pulsul comunitatii business prin discutii libere cu ceilalti participanti si de a construi relatii cu posibili parteneri. Aceasta editie a avut ca invitati oameni de Internet, site owneri, publisheri, advertiseri, designeri, reprezentanti ai caselor de vanzari media, e-comert si servicii web. (Alex Anghel)

×
Subiecte în articol: sufletul comertului