x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Divorţul de plictiseală

Divorţul de plictiseală

de Miruna Mihalcea    |    14 Aug 2010   •   00:00
Divorţul de plictiseală
5869-129117-untitled1.jpgO ciudăţenie a lumii moderne pe care am descoperit-o recent e divorţul de plictiseală. De asemenea, există posibilitatea ca divorţul de plictiseală să reprezinte şi cheia rezolvării tuturor dificultăţilor de comunicare în cuplu, dar asta rămâne de văzut. Aşadar o damă se-ndrăgosteşte lulea de un bărbat cu muşchi, deosebit de atrăgător, uns cu multe alifii, la propriu, ca să-i lucească fizicul în raze, cu buze moi şi groase, semn că cel puţin dotările pentru săruturi zemoase le are, dacă nu cumva între timp a dobândit şi priceperea necesară ca să facă emoţiile unei doamne să tresară la contact, mâinile mari şi degetele groase, dovadă de bărbăţie, siguranţă şi putere - dama se şi vede topită în braţele masive şi frământată cu iscusinţă de acest semeţ malaxor viu -, şi, în fine, înalt, cu număr mare la laba (piciorului - doar n-am vrea lângă noi, pentru activităţi intime, un ins care aduce-a căţeluş simpatic şi jucăuş, de-ţi vine să-l iei în braţe şi să-l pui pe după gât, ca pe-un puişor mic care necesită protecţie şi poate, la o adică, să excite secreţia lactată), vorbăreţ şi cu un simţ al umorului exacerbat. Deci o figură cel puţin interesantă şi demnă de avut în vedere pentru nopţile târzii şi reci când agentu' termic n-a fost eliberat în ţevi de către imbecili. Totodată, o prezenţă de dorit pentru vacanţele exotice unde alături de aşa ceva n-ai cum să treci neobservată şi neinvidiată, chestie care pentru o femeie întotdeauna contează şi, de asemenea, are miraculosul efect de-a o face să se creadă cu cel puţin zece ani mai tânără, de cel puţin zece ori mai dorită şi cu cel puţin 20 de kile mai slabă. Minunat!

Domnul, serios şi angajat, îşi dă toată silinţa s-o facă pe damă fericită de alegerea sa. Dar totodată se arată şi foarte grijuliu în privinţa alocării timpului pentru activităţi petrecute împreună cu dama. Când i se năzare, deci, dama e depusă grijului la o parte din calea sa către orizonturi mai vaste unde dânsul poate regăsi mai multe dame adunate laolaltă care îl pot face fericit în grup şi deodată. Dama lui, între timp, trebuie să înţeleagă că aşa este bine pentru toată lumea şi că un exemplar ca el are nevoie constantă de atenţie şi de asigurarea că fizicul îl ajută încă să dărâme o armată de păsărici - cum le zice el - dintr-o singură zvâcnire. Neajutorată şi de-acum definitiv dependentă de farmecele şi deprinderile sexuale ale impresionantului falus, dama va profita de momentele de respiro ca să meargă la cosmetică pentru un refresh corespunzător, s-o găsească ăla când se-ntoarce mirosind a frezie.

Însă ce te faci cu fosta? Fosta nevastă, desigur, de care tânărul hormonizat a divorţat cu mult timp în urmă. Dânşii vorbesc zilnic la telefon, în reprize de câte cel puţin juma' de oră, în care-şi povestesc pas cu pas ce şi cum au mai făcut şi-au mai dres. Şi ce-i chiar mai supărător e că după o partidă reuşită, în loc să se bucure cu dama şi să soarbă-n linişte un pahar, ceva, ăla o sună pe nevastă-sa să-i zica ce bine-a fost şi că ea, apropos, ce mai face? E ok?

Fireşte, magnificul e plin de-nţelepciune şi are pentru tot o explicaţie: au divorţat de plictiseală. În plus, ambii sunt superbi şi-ar fi fost mare păcat să se irosească doar între ei. Mai bine să-mpartă fericire lumii. Mai mult, după divorţ comunicarea lor de cuplu s-a îmbunătăţit straşnic. Nu-i clar? Oricum, el vede că săraca fată se confuzează la fel ca toată lumea: ei sunt doar divorţaţi, nu şi certaţi. Doamne!

×
Subiecte în articol: sex cu miruna