x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dragoş Moştenescu

Dragoş Moştenescu

de Adrian Vaduva    |    08 Feb 2008   •   00:00

Plecat de la Pro TV la nou-înfiin­ţa­tul Kanal D, alături de jumătate din echipa de “La Bloc”, Dragoş Moş­tenescu n-a reuşit să aibă performanţele din trecut. Aşa se face că “transferul” la Prima TV pare unul firesc.

Un tată disperat în “Nimeni nu-i perfect”

 

Plecat de la Pro TV la nou-înfiin­ţa­tul Kanal D, alături de jumătate din echipa de “La Bloc”, Dragoş Moş­tenescu n-a reuşit să aibă performanţele din trecut. Aşa se face că “transferul” la Prima TV pare unul firesc. “Nu am fost niciodată exclusiv la Kanal D. Firma cu care eu fac producţii este una privată. Eu pot să mă duc unde am contract. Ca atare, eu nu am plecat de la Kanal D. S-a fi­na­lizat contractul cu acest post de te­leviziune şi am semnat un altul cu Prima TV”, spune Moştenescu. Şi cu toate că lucrurile n-au mers aşa cum s-a aşteptat, Dragoş Moştenescu n-a re­­gretat niciodată pasul făcut: “Eu unul, nu regret niciodată nimic din ceea ce fac. Orice pas, îl fac cu o justi­fi­care şi cu o decizie matură. Chiar dacă momentan este mai greu, lu­cru­­rile nu întârzie să-şi arate rezultatele”.

 

Poveste. La Prima, Moştenescu va juca în serialul “Nimeni nu-i perfect”, unde se ocupă şi de scenariu. Serialul îşi propune să sublinieze diferenţa dintre generaţii, dar şi povestea unui tată care face orice pentru a plăti pensia alimentară. În disperare de cauză, acesta se tra­vesteşte pentru a avea un loc de muncă. Eroii principali sunt, mai întâi de toate, nişte luptători, ho­tărâţi să reuşească, ambiţioşi şi pu­ternici.

Dan, interpretat de Moştenescu, este capul familiei Chivu: “Acest personaj are o grămadă de probleme existenţiale, pentru a-şi ţine fiul la şcoală şi nu numai. Fiind şi singurul întreţinător al acestuia, el recurge la tot felul de forme prin care să-şi câştige existenţa”.

Spre deosebire de Dan, Dragoş nu este pus pe trândăveală, genul «lasă-mă să te las». Dar, ca şi eroul căruia îi dă viaţă, Moştenescu este pus pe şotii, pe glume, pe nebunii.

“Dan” este un personaj drăguţ, inocent, vesel, jucăuş, uşor iresponsabil, pus mai mult pe şotii decât pe muncă, un caracter care nu are răutate.

 

 

×
Subiecte în articol: vedete moştenescu