x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dresoare de lei la 25 de ani

Dresoare de lei la 25 de ani

31 Mai 2008   •   00:00
Dresoare de lei la 25 de ani

Loba Elhelw este cea mai tînără dresoare de lei din lumea arabă, potrivit declaraţiilor lui Muhammed Abu Lela, director al Circului Naţional din Egipt. La numai 25 de ani, Loba se încumetă să intre în aceeaşi arenă cu lei şi tigri. Dovadă stă şi această fotografie.



Loba Elhelw este cea mai tînără dresoare de lei din lumea arabă, potrivit declaraţiilor lui Muhammed Abu Lela, director al Circului Naţional din Egipt. La numai 25 de ani, Loba se încumetă să intre în aceeaşi arenă cu lei şi tigri. Dovadă stă şi această fotografie.

EURO 2008 ● Bune maniere pentru suporteri

Demnitate şi reţinere în public înainte de toate pentru EURO 2008, recomandă veritabilul guru al manierelor elegante, austriacul Thomas Schaefer-Elmayer, director al celei mai importante şcoli de dans şi bune maniere din Viena, relatează Rompres. Printre cele zece reguli obligatorii pentru o bună comportare, Thomas Schaefer-Elmayer reaminteşte că obligaţia purtării cravatei pentru bărbaţii care frecventau stadioanele în anii 1960 nu mai este de actualitate. "Astăzi, o ţinută lejeră este suficientă, dar, subliniază el în jurnalul Die Presse, cînd este cald nu se cade să vii doar în şort şi cu pieptul gol".

Japonia ● Femeia din dulapul casei

Un japonez, intrigat de dispariţia misterioasă a alimentelor din frigiderul său, a avut surpriza să descopere o femeie care trăia clandestin într-un dulap din casa sa, relatează Rompres. După ce a instalat o cameră de supraveghere în bucătărie, bărbatul de 57 de ani a descoperit femeia care se plimba nestingherită prin locuinţă. Poliţia a decoperit-o pe Tatsuko Horikawa ascunsă într-un dulap, în care cu greu avea loc o persoană. Ea îşi instalase acolo o pătură şi mai multe sticle de apă. Femeia a fost arestată, iar oamenii legii o suspectează că a amenajat şi alte ascunzători în casele din zonă.

Căsătorie anulată ● A minţit că e virgină

Justiţia franceză a anulat o căsătorie dintre două persoane musulmane din cauza faptului că mireasa a minţit în privinţa virginităţii. Deşi logodnica sa îl încredinţase că este virgină, un fapt de mare importanţă pentru el, bărbatul a constatat contrariul în noaptea nunţii. Afacerea a suscitat numeroase reacţii de indignare, în special din partea clasei politice. Partidul Socialist a criticat astfel o decizie "consternantă". La rîndul său, Partidul Comunist a denunţat o decizie "absolut scandaloasă".

Plan ● Ploaie de bani în Indonezia

Un om de afaceri din Indonezia intenţionează să arunce 100 de milioane de rupii (circa 10.600 de dolari) dintr-un avion deasupra capitalei Jakarta, într-o tentativă neobişnuită de a-şi promova noua carte, relatează Rompres. "Vreau să creez o ploaie de bani în Jakarta", a declarat Tung Desem Waringin, în vîrstă de 42 de ani, autorul cărţii "Revoluţia marketingului". "Este puţin nebunesc, dar este marketing", a adăugat el. Purtătorul de cuvînt al poliţiei, colonelul I Ketut Untung, a declarat că autorităţile ar putea interzice acţiunea, întrucît aceasta riscă să provoace îmbulzeală şi haos.

Pagină realizată de Adrian Văduva

×
Subiecte în articol: magazin