x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dublin - O româncă a fost omorâtă pentru că a refuzat să se prostitueze

Dublin - O româncă a fost omorâtă pentru că a refuzat să se prostitueze

02 Dec 2008   •   00:00

Poliţia irlandeză crede că tânăra româncă dispărută a fost omorâtă pentru că a refuzat să se prostitueze, relatează Irish Independent.



Poliţiştii cred că Mărioara Rostaş, de 19 ani, a fost împuşcată mortal de un bărbat din Dublin. Mărioara a fost văzută ultima dată în ianuarie în centrul oraşului. Păriniţii ei au dat-o dispărută la trei zile după ce fratele ei cel mai mic a văzut cum a intrat într-o maşină.

Polişiştii cred că cineva i-a oferit mâncare şi adăpost într-o casă din sudul oraşului. Autorităţile susţin că bărbatul a încercat să o convingă pe Mărioara să se prostitueze, dar ea a refuzat, drept pentru care a împuşcat-o, iar corpul ei a fost luat din casa pe care a închiriat-o de la serviciul de stat din Irlanda, care oferă îngrijiri medicale şi sociale.

Casa a fost apoi incendiată pentru a ascunde urmele crimei. Ea a fost distrusă în incendiu, dar anchetatorii au făcut o examinare detaliată la faţa locului, după ce au primit două telefoane anonime. Primul telefon pe care l-au primit a fost în iunie de la un bărbat, iar după trei luni au fost contactaţi de o femeie.

Scafandrii au căutat arma crimei în Grand Canal, însă nu au găsit nimic.

Anchetatorii au reţinut săptămâna trecută un bărbat, de 29 de ani, şi două femei de 30 şi 56 de ani. Bărbatul a fost arestat, fiind suspectat pentru posesie ilegală de armă, iar femeile pentru reţinere de informaţii privind o posibilă crimă. Toţi trei au fost apoi eliberaţi fără a li se aduce vreo acuzaţie.

Sâmbătă a mai fost arestat un bărbat, suspectat că este implicat în trafic de droguri şi arme.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea