x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Duet Pete Doherty Amy Winehouse la MTV Europe Music Awards

Duet Pete Doherty Amy Winehouse la MTV Europe Music Awards

de Jurnalul National    |    02 Noi 2007   •   00:00

Amy Winehouse şi Pete Doherty vor cănta in duet la gala MTV Europe Music Awards, ce urmează a se desfăşura in această seară in oraşul german Munchen

Amy Winehouse şi Pete Doherty vor cănta in duet la gala MTV Europe Music Awards, ce urmează a se desfăşura in această seară in oraşul german Munchen, relatează site-ul Bang Showbiz, citat de Rompres.

Căntăreaţa care este nominalizată la trei categorii a confirmat duetul şi speră că melodia pe care o va interpreta alături de solistul de la Babyshambles va uimi in sens pozitiv audienţa.

Doherty şi Winehouse nu au numai muzică in comun, ci şi drogurile. Recent, ei au fost internaţi in clinici de reabilitare, pentru a scăpa de dependenţa de substanţe halucinogene.

Ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards il va avea drept moderator pe starul american Snoop Dogg, cel care a văndut numai in Statele Unite peste 17 milioane de albume şi care ii va incănta cu siguranţă pe spectatori cu stilul său inconfundabil.

Marele favorit este Justin Timberlake, cu patru nominalizări, urmat de Amy Winehouse, Avril Lavigne, Beyonce, Fall Out Boy, Linkin Park, My Chemical Romance, Nelly Furtado şi Rihanna, cu căte trei nominalizări. Intre cei nominalizaţi se mai află Kanye West, Justice, 30 Seconds to Mars, Evanescence, Gym Class Heroes, Timbaland, Good Charlotte, Tokio Hotel, Mika, Akon, Depeche Mode, Arctic Monkeys, Foo Fighters, Muse, Bat for Lashes, Chemical Brothers şi Christina Aguilera.

Premiile MTV Europe Music Awards, alternativă la premiile MTV Video Music Awards din America, au fost decernate, pentru prima dată in 1994, la Berlin, evenimentul fiind organizat de postul MTV Europe, cu scopul de a promova cele mai bune videoclipuri din Europa.

×
Subiecte în articol: magazin music awards europe music