x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dulce burlăcie, tristă căsnicie?

Dulce burlăcie, tristă căsnicie?

04 Iul 2008   •   00:00

Bere şi prieteni vs credite şi copii
BURLACUL. Ce face un burlac toată ziua? Ce vrea. Cui îi dă socoteală? Maică-sii, eventual. Unde i se duc banii? Pe chirie, dacă e cazul, pe bere şi pe fufe. A nu se înţelege o referire la cazurile de sex contra cost, ci pur şi simplu la siguranţa măcar a unei pipăieli.



Bere şi prieteni vs credite şi copii
BURLACUL. Ce face un burlac toată ziua? Ce vrea. Cui îi dă socoteală? Maică-sii, eventual. Unde i se duc banii? Pe chirie, dacă e cazul, pe bere şi pe fufe. A nu se înţelege o referire la cazurile de sex contra cost, ci pur şi simplu la siguranţa măcar a unei pipăieli. Chiloţii şi şosetele nu fac parte din categoria priorităţi, ci necesităţi. Cine igienizează casa burlacului? Nimeni. Unde face burlacul pipi? Pe capac. Cine îl mustră pentru asta? Nimeni. Cu cine împarte sufrageria? Cu prietenii, la meci. Cu cine împarte canapeaua? Cu animalul de companie şi uneori cu agaţamentele provizorii. Cine merge cu burlacul în vacanţă? Cine se mulţumeşte cu cît are burlacul de cheltuit în direcţia asta. Sau, pur şi simplu, burlacul merge singur să exploreze noi tărîmuri ale fericirii în slipi tanga.

VERIGHETARUL. Ce face un individ căsătorit toată ziua? Munceşte ca să achite ratele cu care s-a ales în urma căsătoriei. De asemenea, trebuie să fie oricînd disponibil să-şi care soţia la dentist sau la hipermarket, ambele locaţii prezentînd un pericol psihologic real pentru o femeie căsătorită şi neînsoţită. Orice dereglare emoţională a soţiei se traduce în coşmar pentru soţ, aşa încît individul va percepe mersul la supermarket ca pe o oportunitate desăvîrşită de-a atinge fericirea rutinieră. Cît cîştigă un individ căsătorit? Nimic. După bancă, soţia îşi cere şi ea drepturile: întreţinere, necesar copil şi gospodărie – incluzînd creme de corp şi săndăluţe. Unde face burlacul pipi? Ori direct în veceu, ori în chiuvetă. Oriunde nu se văd urmele care să o transforme pe soţie în viperă agasată. Cu cine împarte sufrageria? În general, cu copilul, în particular, cu soacră-sa venită în vizită.

Ce are unul şi-şi doreşte celălalt? Individul căsătorit are sex asigurat. Un fel de sex, cel puţin.
Ce are unul şi nu-şi doreşte celălalt? Unu’ are gîndaci de bucătărie, altul are soacră. Unul are speranţe – poate, poate –, altul are datorii – sigur, sigur.

Stuff by Anuşka


Diddy se rade intim
Voi ce mai faceţi? Bine? Asta mă bucură. Şi P. Diddy face bine. E băiat bun, şmecheru’. Doldora de bani, talentat şi mai ales, dar mai ales, curat. Domnule, bărbatu’ ăsta se ţine bine, cu manichiură, pedichiură şi tot tacîmul îngrijirii intime. Da, normal că se rade. Doar nu credeţi că busturile fine din lumea show bizz-ului american ar suporta o frichineală transpirată cu un piept de armăsar stufos? Nici pomeneală. Motiv pentru care nenea Diddy are pe cineva care vine la dumnealui la vilă şi îl rade prin prejurul penisului, pe bicepsi şi pe membrele inferioare. Pesemne şi subaxilar, că doar n-are să le picure fetişcanelor rouă naturală pe frunţişoarele lor gingaşe, nu? Deci, ca să fim bine înţeleşi, cîntăreţul ţine foarte mult la aspectul fizic şi totodată la creşterea şanselor de coit des. Pe care coit nu şi-l poate asigura decît dacă se îngrijeşte de corpul lui. N-ar strica să-nveţe şi bidiviii de pe la noi tehnica asta întortocheată, cu îngrijirea corpului. Primul pas ar fi să înţeleagă că un corp îngrijit, indiferent de cîţi bani ai la teşcherea, nu înseamă deloc, dar deloc, o burtă cît un cimpoi şi-un cur cît un butoi.
Dulce burlăcie, tristă căsnicie?

×
Subiecte în articol: punctul pe g