x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Dumnezeu te salvează, dar te bagă şi la puşcărie. Poveste cu un brutar credincios, prăjituri şi lesbiene (VIDEO)

Dumnezeu te salvează, dar te bagă şi la puşcărie. Poveste cu un brutar credincios, prăjituri şi lesbiene (VIDEO)

de Cristian Ionescu    |    18 Noi 2011   •   08:16
Dumnezeu te salvează, dar te bagă şi la puşcărie. Poveste cu un brutar credincios, prăjituri şi lesbiene (VIDEO)

Victoria Childress, o brutarita din Des Moines, Iowa, s-ar putea confrunta cu actiuni in justitie, dupa ce a refuzat sa faca un tort de nunta pentru un cuplu de lesbiene. Decizia ei de a nu le servi pe cele doua femei, spune ea, sta inradacinata in... valorile ei crestine.

Trina Vodraska si Sievers Janelle sustin au fost socate cand Childress, proprietara brutariei Cottage Cake Victoria, le-a refuzat comanda. "A fost degradant, era ca si cum ne-a pedepsit pentru ceea ce suntem", a spus Vodraska.

Childress le-a explicat femeilor ca a decis sa nu le sa furnizeze tortul din cauza credintei sale. "Nu am facut prajitura din cauza convingerilor mele privind stilul lor de viata. Este dreptul meu ", a explicat ea. "Decizia mea nu are atat de mult de a face cu ele, are mai mult de a face cu mine, credinta mea in Dumnezeu si cu ceea ce voi raspunde in fata Domnului, daca fac asa ceva", a precizat brutarita.

Subiectul a declansat un scandal de proportii in SUA, mai multe organizatii implicandu-se in acest caz. Brutarita credincioasa risca puscaria, iar lesbinele vor sa oblige brutarita sa le faca tortul si sa obtina alinare materiala, pentru daunele psihice suferite.

×