x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Elisabeta a II-@

Elisabeta a II-@

de Andy Stanescu    |    19 Iun 2007   •   00:00
Elisabeta a II-@

Contrar parerii gurilor rele si carcotase, Regina Elisabeta a II-a, cunoscuta pentru conservatorismul de care a dat dovada de-a lungul celor aproape 6 decenii de domnie, nu zice ba, cand vine vorba despre mijloacele moderne de comunicatie.

Contrar parerii gurilor rele si carcotase, Regina Elisabeta a II-a, cunoscuta pentru conservatorismul de care a dat dovada de-a lungul celor aproape 6 decenii de domnie, nu zice ba, cand vine vorba despre mijloacele moderne de comunicatie. Conform rautaciosilor de la „Daily Telegraph", citati de Rompres, suverana Regatului Unit (86 de primaveri) si-a creat pana si un cont de e-mail. Pe langa posta electronica, sotia Printului Philip, Duce de Edinburgh, mai foloseste telefonul mobil (ar fi fost culmea sa nu...), si detine un iPod „mini".

Â
In timpul unei petreceri gazduite de celebrul „Buckingham Palace", Elisabeta a II-a a dezvaluit redactorului-sef al revistei „Vanity Fair", Elisabeth Saltzman, ca este o impatimita a internetului, comunicand in mod regulat cu rudele sale (si mai ales cu nepotii) prin e-mail. La sfarsitul conversatiei Saltzman a spus „Ar trebui sa pastram legatura". „Sigur ca da", a raspuns politicoasa gazda: „Sa va dau adresa mea de e-mail". „DUMNEZEULE, FOLOSITI E-MAILUL?", s-a aratat ingrozita jurnalista. „Desigur, draga mea. Doar ca nu le scriu eu. Le dictez", a raspuns, cu cel mai neaos calm englezesc, Elisabeth Alexandra Mary Windsor, Regina Marii Britanii si a Irlandei de Nord.

×
Subiecte în articol: magazin