x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Eveniment - PM Cafe ia pulsul managementului de proiect

Eveniment - PM Cafe ia pulsul managementului de proiect

26 Apr 2005   •   00:00

La data de 5 aprilie 2005, evenimentul de lansare al seriei de intalniri PM Cafe a reunit peste 100 de specialisti in domeniu, pe parcursul a aproximativ trei ore de prezentari si discutii.

Evenimentele vor continua pe intreg parcursul anului 2005, urmatoarea intalnire este programata la data de 4 mai 2005 si va avea tema: "Proiectele si cultura organizationala. Rolul mecanismelor organizationale in succesul unui proiect".

CONTINUITATE PM Cafe reprezinta o continuare fireasca a preocuparilor CODECS in domeniul dezvoltarii unei culturi orientate spre profesionalismul in managementul proiectelor.

OBIECTIVE. Intalnirile PM Cafe isi propun sa creeze un cadru favorabil schimbului de experienta in domeniul managementului de proiecte, care sa concentreze elita specialistilor in domeniu. Stimularea dezvoltarii de competente profesionale si organizationale in managementul proiectelor e de asemenea un obiectiv important, la fel ca si dezvoltarea oportunitatilor de afaceri in domeniile cu activitate orientata pe proiecte.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului