x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Examen auto pe calculator

Examen auto pe calculator

de Veronica Micu    |    30 Iun 2008   •   00:00
Examen auto pe calculator

12:40 • Cei care doresc, de mîine, să obţină permisul auto vor fi examinaţi cu ajutorul calculatorului. Sistemul va fi implementat mai întîi în judeţul Argeş deoarece acolo nu s-a mai susţinut nici un examen de la declanşarea scandalului mitei pentru permise.

Cei care doresc, de mîine, să obţină permisul auto vor fi examinaţi cu ajutorul calculatorului. Sistemul va fi implementat mai întîi în judeţul Argeş deoarece acolo nu s-a mai susţinut nici un examen de la declanşarea scandalului mitei pentru permise.


LA COMPUTER. Modaliatea de susţinere a examenului auto va fi aplicată în toată ţara, iar timpii de aşteptare pentru înscriere şi pentru verificarea propriu-zisă se vor micşora considerabil. În plus, poliţiştii de la permise spun că testele vor fi mai exacte şi mai uşor de controlat. Statisticile arată că numai in Capitală, zilnic, o mie de persoane susţin examenul auto. Doar unul din cinci şoferi reuşeşte însă să treacă examenul. "Vor fi singuri în faţa unui calculator după ce vor primi explicaţii, o mie de intrebări din care calculatorul va extrage aleatoriu un set de intrebări", a declarat Dan Moşescu, şef Serviciul Permise Bucureşti.

×
Subiecte în articol: magazin