x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fenomen solar cu forma unui OZN. NASA, acuzată că ascunde informaţii despre helio-extratereştrii (VIDEO)

Fenomen solar cu forma unui OZN. NASA, acuzată că ascunde informaţii despre helio-extratereştrii (VIDEO)

13 Mai 2012   •   06:00

Imaginatia cautatorilor de fenomene speciale in spatiul cosmic a luat foc, dupa ce Observatorul Solar a transmis imagine live ale unui fenomen solar bizar, ce pare a avea forma unei nave cosmice.

Nu are importanta ca nava ar trebui sa aiba dimensiunea planetei Jupiter si ca temperatura in zona acesteia ar fi de milioane de grade Celsius. Sau, poate tocmai de aceea, NASA este acuzata ca ar ascunde informatii despre prezenta extraterestrilor 'in vecinatatea noastra'. Speculatiile sunt alimentate de faptul ca NASA a inchis pentru public imaginile preluate de satelitul MSM, chiar dupa observarea ciudatului fenomen. Pana la ora actuala, NASA nu a motivat inchiderea transmisiunii live si nici nu a dat vreo replica in legatura ca acuzatiile de secretizare a informatiilor despre extraterestrii 'din soare'.

Videoclipul 'UFO by the sun 3rd May 2012 - As seen on the MSM' ('OZN langa soare pe 3 mai 2012 – asa cum a putut fi observat pe satelitul MSM')

×
Subiecte în articol: ozn soare