x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ferguson - Vom domina planeta!

Ferguson - Vom domina planeta!

de Andy Stanescu    |    26 Oct 2007   •   00:00
Ferguson  -  Vom domina planeta!

"A sosit timpul aparitiei unei noi dinastii. Vrem sa facem din Manchester United cel mai mare club din Anglia, din Europa si din lume. Vrem sa castigam tot, pe toate fronturile!"

Ultimele succese inregistrate in Champions League si Premiership au adus o importanta modificare in politica manageriala a „diavolilor" de la Manchester United. Imbatati de succesele venite pe fondul celor 75 de milioane de euro cheltuiti pentru transferuri in aceasta vara (Nani, Anderson, Hargreaves, Tevez etc.), conducatorii clubului aflat deocamdata pe locul al doilea in primul esalon englez isi propun sa castige in perioada imediat urmatoare toate trofeele puse in joc atat in insula cat si pe batranul continent (mai putin Cupa UEFA, bineinteles...).

Â
PLANURI MARI. "Ultima oara cand am avut o echipa atat de tanara si talentata a fost in 1999. A fost anul in care am castigat campionatul, Cupa Angliei si Liga Campionilor. A sosit timpul aparitiei unei noi dinastii. Vrem sa facem din Manchester United cel mai mare club din Anglia, din Europa si din lume. Vrem sa castigam tot, pe toate fronturile. Aceasta trebuie sa fie mentalitatea noastra" a afirmat cel mai titrat tehnician din istoria fotbalului britanic (peste 20 de trofee castigate in 26 de sezoane). Daca palmaresul ii da dreptul lui Sir Alex sa viseze la o dominatie globala asupra „planetei fotbal", cu siguranta celelalte case mari ale Europei (Real, Barca, Milan, Arsenal s.a.m.d.) nu se vor da la o parte din calea campioanei en-titre a Albionului. Pana una-alta, „MU" ocupa pozitia cu nr. 2 in clasament, la 2 puncte de liderul Arsenal (un joc mai putin disputat), in vreme ce rivalii de la Manchester City (pregatiti de Sven „Barba Albastra" Erikson) le sufla in ceafa baietilor lui Ferguson la doar un punct distanta.

×
Subiecte în articol: magazin