x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Film / Ultima infruntare

Film / Ultima infruntare

26 Mai 2006   •   00:00
Film / Ultima infruntare

Aventura mutantilor din "X-Men" cunoaste un nou episod.

Aventura mutantilor din "X-Men" cunoaste un nou episod.

Descoperirea unui leac capabil sa "vindece" mutatiile genetice risca sa schimbe cursul istoriei si ameninta insusi viitorul omenirii. Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza si ii alieneaza de restul omenirii, si a renunta la ele, pentru a se reincadra in societate.

DIVERGENTE. Opiniile divergente ale celor doi lideri - prof. Charles Xavier, adept al pacii si al tolerantei, si Magneto, care crede in supravietuirea celui mai puternic - declanseaza batalia finala intre mutanti si omenire.

In acelasi timp, echipa X-Men, condusa de profesorul Charles Xavier (Patrick Stewart), trebuie sa se lupte cu insasi evolutia sub forma fostei membre a echipei lor. "In X-Men: The Last Stand" ii regasim pe eroii primelor doua filme: Wolverine, un "lup singuratic" care poseda calitati fizice supraomenesti si puteri vindecatoare uimitoare, dar si o furie intensa, animalica; Storm, capabila sa manipuleze dupa bunul plac orice fel de conditii atmosferice; Magneto, un mutant extrem de puternic, in stare sa "jongleze" cu orice forma si obiect din metal; profesorul Charles Xavier, cel mai mare telepat din lume, liderul echipei X-Men; Jean Grey, care poseda capacitati telekinetice si telepatice iesite din comun; Rogue, care "absoarbe" puterile tuturor celor pe care ii atinge, punandu-le astfel viata in pericol; Cyclops, care poate emite din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii; Mystique, care poate lua orice forma umana sau animala; Iceman, capabil sa-si coboare temperatura corpului pana la inghet; Pyro, expert in manipularea focului si Colossus, care isi poate transforma tesuturile in otel.

DISTRIBUTIE. Halle Berry, Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, Famke Janssen, Anna Paquin, Rebecca Romijn Stamos - pe toti ii veti vedea in "X-Men: Ultima infruntare"

VIDEO & DVD
Filme artistice de renume pe format video CD

Saptamana trecuta a marcat o premiera pe piata filmelor. Astfel, dupa suporturile home VHS si DVD, iata ca pe piata romaneasca s-au lansat productiile VCD. Initiativa apartine Euro Entertainment Enterprises, membru RTC Holdingcare, care isi propune sa lanseze filme artistice (de categoria A) intr-un format larg raspandit pe plan international. Video CD-ul (VCD) a fost utilizat pana acum in Romania exclusiv ca suport pentru filme de nisa.

Aceasta lansare urmareste, prin accesibilitatea pretului, umplerea golului lasat de disparitia VHS-ului si, in acelasi timp, concurarea pirateriei in domeniu. Orice titlu in format VCD va contine doua discuri care au rate mici de comprimare, pentru a-i satisface pe cei care doresc o rezolutie apropiata de cea a DVD-ului. Prima "transa" a VCD-urilor contine cinci titluri - un film artistic si patru desene animate. Acestea sunt "Jarhead - Puscasii marini", o poveste despre soldatii americani aflati pe frontul din Irak, si titlurile animate "Jurnalul lui Barbie", "Barbie Fairytopia - Descopera o noua lume fermecata", "Barbie in Printesa si sarmana croitoreasa" si "Barbie in Lacul Lebedelor".
×