x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fufuţa zbuciumată

Fufuţa zbuciumată

30 Oct 2009   •   00:00
Fufuţa zbuciumată
Sursa foto: /iStock Photo

În lumea asta turbată o să vedeţi că zilnic apar tot soiul de titluri mişcătoare. La nivel afectiv, de pildă, n-ai cum să nu te-nduioşezi când auzi că reginele filmelor porno - doamnele senzuale cu ţâţe mari, sfârcuri tari şi guriţe croite după forma fusului - nu mai au după ce bea apă.



Li se duce industria de râpă şi bietele de dânsele se văd nevoite să mimeze orgii sexuale pe nişte sume de-a dreptul derizorii, vai! De asemenea, putem afla cu mare întristare că o divă a micului ecran şi a podiumului deopotrivă nu mai suportă stresul provocat de strămutarea cu limuzina personală în condiţii de trafic haotic. E foarte greu să fii nevoit, ca star, să te târâi cu orele prin îmbulzeala străzilor, să-ţi refaci machiajul în oglinda retrovizoare, să-ţi schimbi ştrampii pe bancheta din spate şi aşa mai departe.

Ca să nu mai punem la socoteală jenanta operaţiune a ştersului sudorii de la subţiori cu şerveţele umede, în lipsa unei cabine de duş destinate operaţiunii, ori măcar a unei chiuvete amărâte şi ultramoderne. Sau uite, cică Dana Rogoz a învăţat să cânte la trompetă. Păi după cum sună ştirea ai zice că Dana Rogoz se chinuie să ajungă la nivelul ăsta de când se ştie, iar acum, că în sfârşit s-a căţărat în vârful piramidei realizării sale personale, ne spune tuturor, ca să ştim şi să ne bucurăm, deci e clar că în spatele deprinderii acestui instrument şade o dramă în toată regula.

Dar nici o ştire, nici una, nu are încărcătura emoţională a următorului titlul "Vreau să fie vedetă tv". Nu e nici un concurs şi nici o glumă. Este doar strigătul disperat al unei fufuliţe care a ieşit câştigătoare la faza pe săptămână a unui tabloid vestit prin comerţul cu fete şi cuvinte uşoare.

Aceasta, în dorinţa disperată de a-şi realiza visul, s-a despuiat pentru fotografii revistei şi şi-a arătat public splendoarea de fizic care, speră ea, o va propulsa în lumea minunilor tv. Noi îi dorim succes ei şi celor ca ea şi de asemenea facem un apel către mamele care nasc aşa ceva, să se lase de făcut copii, pentru binele obştei.

×
Subiecte în articol: punctul pe g