x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gala - Covor rosu pentru frumusete pura

Gala - Covor rosu pentru frumusete pura

de Eliza Dumitrescu    |    17 Mai 2006   •   00:00
Gala  - Covor rosu pentru frumusete pura

Prezenta in Romania din anul 1994, Procter&Gamble este una dintre cele mai performante marci de produse de infrumusetare din lume. La 23 mai, Pantene va acorda premii industriei de infrumusetare.

Compania, fondata in 1837 in Cincinnati de William Procter (lumanarar) si James Gamble (care-si facuse ucenicia intr-un atelier de sapunuri), s-a dovedit a fi o poveste de succes. Mica afacere a celor doi imigranti, primul englez, iar cel de-al doilea irlandez, a crescut usor si sigur, astfel incat dupa 22 de ani de la infiintare, compania a inregistrat primul sau milion de dolari.

Una dintre marcile cele mai active si interesante, din punct de vedere al comunicarii, din portofoliul P&G este Pantene. La 23 mai se va desfasura la Teatrul National cea de-a cincea editie a "Premiilor industriei de frumusete", concept initiat in Anglia si preluat de Pantene Romania. Adriana Ionescu, Marketing Asociate Director P&G Romania, ne-a vorbit despre complexitatea evenimentului.

Jurnalul National: Cum a evoluat conceptul evenimentului de-a lungul celor cinci ani?
Adriana Ionescu: De-a lungul celor cinci ani, conceptul Pantene Beauty Awards a ramas unic, respectiv "Premiile industriei de frumusete", unanim acceptate de intreaga industrie, prin care se recompenseaza excelenta personalitatilor care activeaza in acest domeniu. Dar am incercat sa venim cu elemente noi: categorii de premiere, o implicare mai mare a publicului larg in sistemul de votare, promotii in marile lanturi de magazine, activitati in marile orase. Anul trecut, conceptul a fost "Cu Pantene visurile devin realitate", iar anul acesta, fiind vorba de o editie aniversara, conceptul este unul foarte glamour: "Straluceste in lumina Pantene".

De import


Este un concept local ori este o traditie internationala a marcii Pantene ?
Conceptul este preluat din Marea Britanie, iar dupa succesul din Romania l-am translatat si in Bulgaria si Serbia.

Ati remarcat o crestere a valorii inscrierilor?
Credem ca industria de frumusete din Romania e din ce in ce mai performanta de la un an la altul, ceea ce face ca si valoarea nominalizatilor sa fie foarte ridicata.

APRECIERE. Mihaela Radulescu va prezenta Pantene Beauty Awards 2006

Ce elemente de noutate va aduce editia a cincea a Pantene Beauty Awards?
Editia a cincea a Pantene Beauty Awards va acorda anul acesta pentru prima data Premiul pentru Excelenta in Reinventarea domeniului frumusetii, care rasplateste cea mai inovativa contributie la dezvoltarea si avansarea domeniului de frumusete din Romania. De asemenea, Categoriile speciale - Stil in Cuplu, Stil Feminin/Stil Masculin de Vedeta, Stil de Coafura, Frumusetea Spiritului - sunt completate in premiera cu o noua categorie: Stil in Devenire. Aceasta recompenseaza cea mai stilata noua intrare in lumea celebritatilor, respectiv stilul elegant, bine definit si proaspat al unei celebritati in devenire, feminina sau masculina.
O premiera la aceasta editie este decizia organizatorilor de a transmite mai departe publicului larg experienta Pantene. Astfel, in aprilie si mai au fost organizate intalniri ale tinerelor din Iasi, Cluj si Bucuresti cu specialisti in domeniul modei, coafurii si machiajului. In luna mai se organizeaza si o promotie speciala in lanturile de magazine Carrefour. Consumatorii vor avea posibilitatea de a se fotografia cu mult-ravnita statueta primita de castigatori la Pantene Beauty Awards.

Stralucire


Ce valori premiaza P&G prin acest eveniment?
Pantene Beauty Awards va rasplati si in acest an excelenta profesionistilor din domeniul frumusetii. Prin aceste premii, Pantene Pro-V celebreaza spiritul frumosului, aducand recunoastere creatorilor de frumusete si reprezentantilor acesteia. Gala Pantene Beauty Awards va reuni cele mai importante personalitati din industria de frumusete si din showbiz cu o contributie semnificativa la dezvoltarea acestei industrii, oferindu-le ocazia sa straluceasca in lumina Pantene.

Care este importanta marcii Pantene in portofoliul P&G?
Pantene Pro-V este o marca globala de top din portofoliul P&G Beauty.
×