x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Galeria Campionilor - Fight Club

Galeria Campionilor - Fight Club

de Adrian Vaduva    |    02 Feb 2007   •   00:00
Galeria Campionilor  -  Fight Club

Super-fight-uri surpriza la Kyocera Dome din Osaka

Super-fight-uri surpriza la Kyocera Dome din Osaka

Dupa ce s-a terminat finala de la Tokyo Dome, eveniment in timpul caruia si-a anuntat retragerea definitiva cvadruplul castigator K1, Ernesto Hoost, cei mai buni luptatori si-au dat intalnire la Kyocera Dome Osaka pentru Premium Dynamite.

Meciurile, pe care romanii le pot urmari la "Fight Club", pe Eurosport, sunt deosebit de disputate mai ales pentru ca sunt lipsite de orice presiune (sportivii nu lupta ca sa ajunga in Final Elimination). Cu alte cuvinte, este vorba doar de super-fight-uri. Cea mai frumoasa surpriza a fost australianul Peter Graham, care a reusit sa-i faca fata cu succes dublului campion K1 Semmy Schilt in decursul celor cinci reprize disputate. Chiar daca n-a reusit sa-l invinga pe campion, Graham a aratat cum trebuie luptat cu olandezul. Cu siguranta ca multi dintre cei care doresc sa-i ia coroana lui Semmy vor avea ce invata din aceasta partida.

REVENIRE. Alte meciuri interesante au fost oferite de Badr Hari versus Nicholas Pettas si de Musashi versus Randy Kim, castigate inainte de limita de cei doi favoriti (Badr, respectiv Musashi). In acest an este asteptata cu nerabdare urcarea in ringul K1 a legendei Pride Kazushi Sakuraba, care a renuntat la meciurile de MMA, in favoarea partidelor de kick-boxing.
De asemenea, uriasul Hong-Man Choi a fost urmarit cu incantare de spectatorii japonezi, desi calitatile de luptator ale coreeanului lasa mult de dorit.

De altfel, sportivi precum Choi, Akebono sau Bob Sapp, nu au prea multe de aratat in ring, in afara unei staturi gigantice. Asta spre deosebire de actualul campion, care desi este si el un adevarat urias ce masoara 2 m si 12 cm si cantareste peste 130 de kilograme, este un luptator cu o tehnica desavarsita si cu o viteza de executie extraordinara.

SPORT LA TV
SAMBATA
  • Rugby, Cupa Europeana a Natiunilor: Romania - Georgia 13:30, TV Sport
  • Handbal feminin: HCM Constanta - UCM Resita 15:30, TV Sport
  • Combinata Nordica: Cupa Mondiala Zakopane in Polonia 17:00, Eurosport
  • DUMINICA
  • Biatlon: Campionatul Mondial Antholz in Italia 15:15, Eurosport
  • Copa Libertadores 2007: Blooming - Santos 16:30, TV Sport
  • Boxbuster: Tomasz Adamek vs Chad Dawson, Cory Spinks vs Rodney Jones, Jesus Chavez vs Julio Diaz 19:00, TV Sport
  • ×