x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun George Clooney, iubire secretă cu nepoata lui Benazir Bhutto

George Clooney, iubire secretă cu nepoata lui Benazir Bhutto

12 Feb 2009   •   00:00
George Clooney, iubire secretă cu nepoata lui Benazir Bhutto

Starul hollywoodian se întâlneşte în secret cu Fatima Bhutto,  nepoata lui Benazir Bhutto, fostul premier al Pakistanului, care a fost asasinată în 2007. Actorul are o relaţie la distanţă cu frumoasa brunetă în vârstă de 26 de ani, poetă şi jurnalistă, informează The Telegraph, citat de Mediafax.



Cei doi s-au întâlnit la o conferinţă internaţională care a avut loc anul trecut, potrivit publicaţiei National Enquirer. Fatima Bhutto este membră a celei mai puternice dinastii politice a Pakistanului. Ea locuieşte cu fratele său şi cu mama sa vitregă, într-o suburbie prosperă din oraşul Karachi.
Conform unui tabloid american de top, actorul în vârstă de 47 de ani, care la rândul său este un activist politic implicat, este foarte îndrăgostit de bruneta pakistaneză. "George a curtat-o la telefon şi prin e-mail şi a aranjat să o revadă în afara graniţelor ţării ei, atunci când programele lor le vor permite. Acum vrea ca ea să petreacă un timp cu el la Hollywood. Deşi este încă un om de lume şi nu exclude aventurile, George insistă că aceste vremuri ar putea lua sfârşit dacă Fatima ar fi dispusă să ducă relaţia lor la un alt nivel", a spus un prieten al lui Clooney. Acelaşi prieten a spus că Fatima Bhutto are rezerve în legătură cu o eventuală relaţie cu Clooney, din cauza diferenţei de 21 de ani dintre ea şi starul hollywoodian. "Fatima a fost educată la Universitatea Columbia şi cunoaşte reputaţia de cuceritor a lui Clooney. Nu a luat în serios avansurile lui, pentru că a considerat diferenţa de vârstă un impediment puternic în calea unei relaţii serioase", a mai spus aceeaşi sursă. Se pare că Fatima Bhutto va candida pentru locul ocupat de regretata sa mătuşa sa, Benazir Bhutto, în guvernul de la Larkana, la viitoarele alegeri. Ea a publicat până în prezent o carte de poezie intitulată "The Whispers of the Desert" şi o carte despre cutremurul din 2005 din Kashmir. Tatăl lui George Clooney este, de asemenea, jurnalist de prestigiu şi politician şi a candidat pentru tabăra democraţilor la alegerile din 2004. Benazir Bhutto, carismatica şi controversata fostă prim ministru al Pakistanului, a fost asasinată în oraşul Rawalpindi, pe 20 decembrie 2007, în timp ce se afla în campanie electorală pentru alegerile legislative, la două luni după revenirea sa din exil.

×
Subiecte în articol: bhutto lumea