x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Greutăţi cu albinuţa

Greutăţi cu albinuţa

22 Ian 2010   •   00:00
Greutăţi cu albinuţa
Sursa foto: /INTACT IMAGES

Am înţeles de la ziar că Iulia Albu, celebra mamă a copilului ei, se confruntă cu greutăţi. Dat fiind că trec printr-o etapă puternic emoţională a vieţii mele, am decis să îmi pese de situaţia cu pricina şi să ajut, dacă pot. Să nu mai zac pe curu' meu la vremuri grele şi doar să privesc la suferinţa lumii, ci să acţionez.



Cum ziceam, doamna Iulia s-ar parea că ar întâmpina greutăţi în rolul de mămică. Credeţi-mă, doar când am citit titlul şi mi s-a şi zbârcit pielea pe mine de tristeţe şi adâncă preocupare faţă de seamănă. Mi-am zis că... da' nici nu vreau să mă gândesc ce mi-a trecut pe dinaintea ochilor. Ce scenarii, ce grozăvii. Şi câtă durere închipuindu-mi că nu pot face efectiv nimic ca să alin chestiunea.

DECI... Când colo, citind adânc în text, aflu că micuţa mamei sale are multe jucării procurate de către părinţii ei, dar are şi o albinuţă de pluş dăruită de cineva din afara casei. Treaba e că micuţa s-a amorezat defintiv de albinuţa ei şi practic n-o mai lasă din mâini. E obsedată, cum ar veni, de albinuţă. Iar maică-sa a diagnosticat-o ca atare după ce în repetate rânduri a încercat să subtilizeze albinuţa şi să-i dea alte jucării în schimb. Dar micuţa s-a opus cu vehemenţă şi aşa s-a prins mă-sa de cum stau lucrurile. Atunci m-am liniştit şi mi-am zis că ura!, în cazul ăsta pot să fac ceva. De pildă, să ofer un sfat tinerei mămici. Deci, doamnă, încercaţi o vreme să nu-i luaţi albinuţa copilului. Lăsaţi-o să se joace cu ce-i place. O să vedeţi că va fi bine pentru toată lumea. Desigur, aş mai putea sugera ceva, cu riscul de a vă supăra pe mine. Aş recomanda deci o reevaluare a situaţiei - dacă cineva are impresia că treburile cu albinuţa pot fi numite "greutăţi în rolul de mămică", atunci cineva-ul ar trebui să se trateze. Părerea mea.

×
Subiecte în articol: punctul pe g