x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Gummy Bear, personajul cu peste 200.000.000 de vizualizări pe Youtube, vine la Demascarea VIDEO

Gummy Bear, personajul cu peste 200.000.000 de vizualizări pe Youtube, vine la Demascarea VIDEO

de Cosmina Stoicescu    |    10 Aug 2012   •   17:38
Gummy Bear, personajul cu peste 200.000.000 de vizualizări pe Youtube, vine la Demascarea VIDEO

Duminica aceasta, de la 20.20, celebrul personaj Gummy Bear vine in platoul Demascarea. Aceasta este una dintre cele mai laborioase masti prezentate pana acum in cadrul emisiunii, echipa reusind sa transpuna in realitate un personaj animat care a facut inconjurul lumii. In mediul online, personajul Gummy Bear se bucura de un succes uluitor, doar versiunea in limba engleza a melodiei sale inregistrand peste 200,000,000 de vizualizari pe Youtube.

Melodia pe care o interpreteaza Gummy Bear a fost tradusa in numeroase variante, printre care germana, spaniola, franceza, maghiara, suedeza sau ebraica, toate aceste variante bucurandu-se de un succes enorm in randul utilizatorilor. Pentru a aduce in cadrul Demascarea indragitul personaj s-a lucrat timp de trei saptamani la constructia costumului, rezultatul fiind insa cu adevarat impresionant. Duminica, in platoul Demascarea, telespectatorii vor vedea un Gummy Bear imens, de aproape 2 metri inaltime in spatele caruia se va ascunde o foarte indragita vedeta autohtona.

Insotita de o echipa de dansatori, vedeta le va aduce celor de acasa celebra melodie a personajului animat, vocea fiind, de altfel, un indiciu extrem de important pentru echipele intrate in lupta. Intrucat de aceasta data costumul va ascunde complet identitatea vedetei mascate, echipele conduse de Dr. Monica Pop si Gina Pistol vor trebui sa-si concentreze la maxim atentia pentru a profita de orice indiciu ar putea conduce la vedeta din spatele mastii.

Pe langa Gummy Bear, celelalte cinci masti de saptamana aceasta sunt Bestia, un extraterestru Cleopatra Stratan, Charlie Chaplin si un chinez.

×