x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Harrison Ford intra in actiune

Harrison Ford intra in actiune

07 Apr 2006   •   00:00
Harrison Ford intra in actiune

Cum sa furi 100 de milioane de dolari

FILM
Cum sa furi 100 de milioane de dolari

Harrison Ford vine din nou pe marile noaste ecrane in "Firewall - program de protectie". Jack Stanfield este expert in securitatea bancara, specializat in sisteme computerizate infailibile la tentative de furt. Dar exista o slabiciune a sistemului, la care nu s-a gandit: el insusi. O minte criminala pune la cale un plan si-i rapeste familia lui Jack, obligandu-l sa gaseasca o slabiciune in sistemul pe care l-a creat si sa fure 100 de milioane $.

AMENINTARI. Cu familia amenintata, supravegheat mereu de rapitor, Jack are doar cateva ore sa gaseasca o slabiciune in sistemul impenetrabil de subterfugii si identitati false al rapitorului, pentru a-l bate la propriul sau joc. Smecheria rapitorului este ca, astfel, seful securitatii pare vinovat de delapidare, asta daca Jack nu reuseste sa-l demaste pe santajist.

DIABOLIC. "Ideea ca ceva diabolic s-ar putea lega pe sine insusi de tine si si-ar croi calea in viata ta in acest fel m-a fascinat si m-a infricosat in acelasi timp", spune scenaristul filmului Firewal - Program de Protectie Joe Forte. "Acesta este un film despre vulnerabilitate", adauga el, observand ca majoritatea lumii nu a intalnit acest mod de intruziune extrema, asa ca nici macar nu o considera posibila. Dar realitatea este la fel de incredibila pe cat un asemenea scenariu "i s-ar putea intampla oricui".

JAFURI SI JAFURI. "Ne indepartam de epoca de mult trecuta a jefuirii bancilor. Este o lume electronica si mari sume de bani sunt controlate prin intermediul codurilor si al tastaturilor", spune producatorul filmului , Armyan Bernstein, nominalizat la Globul de Aur pentru The Hurricane, Thirteen Days si Air Force One. "In mod predominant, acest film este un thriller mai mult decat un film de actiune", spune regizorul filmului, Firewall Richard Loncraine. "Este un duel intre cele doua personaje negative."

Video&DVD

PACT CU DIAVOLUL. Scorul-record de 64 de cazuri castigate contra zero cazuri pierdute, detinut de avocatul Kevin Lomax, i-a adus o oferta tentanta de la una dintre cele mai mari firme de avocati din New York. Dar noua slujba a lui Lomax nu e chiar ceea ce pare. Diavolul pandeste. In aceasta fabula moderna Keanu Reeves joaca rolul lui Lomax cel dornic de afirmare, iar Al Pacino este carismaticul fondator al firmei, care stie ca in lume sunt multe cazuri de castigat... si multe suflete de cumparat.
An: 1997 / Suport: DVD / Genul filmului: thriller

INSUPORTABILA USURINTA DE A FI. Praga, 1968. Thomas, un celebru chirurg din Praga, cunoscut ca fiind un mare cuceritor, este in cautarea fericirii. Este hotarat sa traiasca fara stresul vreunui compromis si nu ii pasa de restrictiile comunismului. Pasiunea disperata pentru sex a tanarului doctor si faptul ca se indragosteste fac subiectul acestui film care a pornit de la romanul lui Milan Kundera.
An: 1988 / Suport: DVD / Genul filmului: drama

DE LA PAMANT LA LUNA. Filmul - o poveste dramatica a neuitatelor misiuni Apollo si a astronautilor-eroi. Fiecare episod incepe cu discursul eroic al presedintelui John F. Kennedy de la primul zbor in spatiu cu oameni la bord, pana la momentul crucial al programului spatial - primul om pe Luna - "Un pas mic pentru om… un pas urias pentru omenire". Prezentate cu multa forta, precum nimeni nu a facut-o inainte, acestea sunt povestile barbatilor, femeilor si copiilor care au trait, au respirat si au facut, prin puterea vointei umane, una dintre cele mai mari realizari din istoria umanitatii.
An: 1988 / Suport: DVD / Genul filmului: actiune
×