x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun HELLBOY II - Tipu’ cu doapele în frunte se întoarce pentru noi aventuri

HELLBOY II - Tipu’ cu doapele în frunte se întoarce pentru noi aventuri

de Sebastian S. Eduard    |    17 Oct 2008   •   00:00

În 2004, regizorul şi scenaristul vizionar Guillermo del Toro l-a adus pe Hellboy, eroul din desene animate, pe marele ecran. Detectivul ocult supermusculos, dotat cu coarne, coadă şi atitudine dură, a devenit eroul preferat al tuturor, inclusiv al lui del Toro.



În 2004, regizorul şi scenaristul vizionar Guillermo del Toro l-a adus pe Hellboy, eroul din desene animate, pe marele ecran. Detectivul ocult supermusculos, dotat cu coarne, coadă şi atitudine dură, a devenit eroul preferat al tuturor, inclusiv al lui del Toro.

Până la Hellboy II nu mai are decât un pas. Hellboy II: The Golden Army, care aduce mai mulţi muşchi, arme şi mai sofisticate, plus o gramadă de monştri, dar şi ceva scandaluri domestice pentru eroul nostru roşu, mare iubitor de pisici. Iar de data aceasta, Hellboy va snopi în bătaie şi va tăbăci pieile mai multor ticăloşi.

Binele. Helboy se lupta de partea binelui ori de câte ori Biroul de Cercetări Paranormale şi Apărare – o organizaţie strict secretă, creată în 1943 de Roosevelt, ce foloseşte tehnologii secrete, puteri misterioase şi o reţea operativă împrăştiată pe tot globul, pentru a apăra lumea de răul supranatural – îi cere să îndeplinească o misiune. Cu plăcere ar sta deoparte cu un trabuc şi un pack de bere, lângă iubita lui pirokinetică, Liz Sherman (Selma Blair – Legally Blonde, In Good Company) şi o droaie de pisici. Dar destinul a avut alte planuri pentru ei.


Video&DVD


ULTIMELE DORINŢE. Nu ai decât o viaţă…De ce să nu-ţi sărbătoreşti cu fast sfârşitul?! Asta decid să facă doi colegi internaţi în spital în acelaşi salon atunci când află că sunt condamnaţi la moarte de o necruţătoarea boală numită cancer. Astfel, un multimilionar irascibil (Jack Nicholson) şi un mecanic auto (Morgan Freeman) alcătuiesc o listă cu ultimele dorinţe – lucruri pe care să le facă înainte să moară – şi pornesc împreună spre aventura vieţii lor. Trec de la volanul unei maşini de curse la paraşutism, de la cina la cel mai luxos restaurant la vizitarea Piramidei lui Keops. Cei doi reuşesc să descopere astfel satisfacţia de a trăi viaţa din plin.

Gen: aventură/ comedie/ dramă
Regie:  Rob Reiner
Cu: Morgan Freeman, Jack Nicholson
An de producţie: 2007


ROMA, MARTIE 2003. Attilio de Giovanni (Roberto Benigni) este un profestor de literatură boem, distrat şi foarte romantic. Divorţat şi tată a două fete adolescente, el are un vis măreţ: să se căsătorescă cu Vittoria – femeia de care este îndrăgostit – într-o ceremonie nonconformistă în care el să poarte tricou şi boxeri, iar pe fundal să se audă muzica lui Tom Waits. Vittoria însă se decide să plece în Irak alături de prietenul ei, Fuad (Rean Reno). Tocmai atunci izbucneşte cel de-al doilea război din Golf. Vittoria este rănită, iar Attilio pleacă după ea pentru a se asigura că primeşte asistenţa medicală de care are nevoie. Astfel, el va avea parte de aventura vieţii sale, care îl va aduce aproape de femeia visată. Căci în dragoste şi în război totul este posibil!

Titlul românesc: Tigrul şi zăpada
Gen: comedie/ dramă
Regie: Roberto Benigni
Cu: Roberto Benigni, Jean Reno, Nicoletta Braschi
An de producţie: 2005

×
Subiecte în articol: film