x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hopa sus, călare

Hopa sus, călare

11 Apr 2008   •   00:00

Stăruim încă asupra tipurilor de sex cel mai la-ndemînă de identificat în noia­nul bîrfelor şi amintirilor, trecute sau uitate, vorba basmelor din copilărie. Şi zice-aşa:

Stăruim încă asupra tipurilor de sex cel mai la-ndemînă de identificat în noia­nul bîrfelor şi amintirilor, trecute sau uitate, vorba basmelor din copilărie.
Şi zice-aşa:

 

Absent – din nou avem de-a face cu un dublu sens. Vorbim despre sex absent atunci cînd, în loc să te gîndeşti cum să-ţi satisfaci partenerul mai bine, ţie-ţi zburdă neuronii în direcţia activităţilor casnice care-şi aşteaptă isteric rîndul, condamnîndu-te în capul lor de obiecte şi situaţii nevertebrate şi neînsufleţite cum că, în loc să te ocupi de ele, tu te dedai la păcate trupeşti, Doamne, iartă-mă! Sau, de asemenea, sexul absent poate fi şi atunci cînd punctul de reper, adică protagonistul, el sau ea, visează la sex cu partenera, îşi doreşte implicarea grabnică în relaţii de tip intim cu aceasta sau cu acesta, după caz, în vreme ce aceasta sau acesta, tot după caz, se întreţine deja sexual cu altcineva. De unde rezultă că doritorul iniţial, practic, visătorul, e în postura de a juisa la gîndul unui sex absent.

 

Nevrotic – asemănător şi totodată diferit de sexul sălbatic. Asemănător prin manifestarea acută şi haotică, prin desfrîul isteric al membrelor mişcătoare care alcătuiesc corpul uman. Nevrotic prin aceea că toată activitatea nu are în vedere ca ţel principal producerea de stare de bine, de satisfacţie reciprocă, ci reprezintă pur şi simplu o manifestare tipică a dezorganizării neuronale. Cu alte cuvinte, cel care practică un sex sălbatic va răspunde că o face pentru că-i provoacă un orgasm bestial, la întrebarea “de ce faci sex?”, în vreme ce practicantul sexului nevrotic va răspunde incitat că nici el nu ştie exact motivul, dar că îl caută frenetic.

 

LibiDInos – e sexul scîrbos. Fireşte, nu e vorba despre ce s-ar putea petrece în inti­mitatea unui cuplu, pentru că acolo numai actorii principali hotărăsc ce e în regulă şi ce nu. În schimb, vorbim aici despre actori care încă nu şi-au găsit partenerul de sex, dar îl caută făţiş, folosind insinuări sexuale groteşti, mîngîieri sugestive şi totodată dătătoare de greaţă absolută. Şi astea se întîmplă în public. A­tunci, publicul poate decide că personajul libidinos în mod natural va practica şi un sex de natură libidinoasă.

 

Caraghios – atunci cînd el întreg reprezintă o treime din ea întreagă. Odată aşezaţi în poziţia clasi­că, ne putem închipui un individ al cărui cap se odihneşte lasciv între sînii doamnei, în vreme ce tălpile îi gîdilă ei jucăuş genunchii. Toate astea pentru o penetrare reuşită. Sex caraghios e şi atunci cînd ei petrec ore în şir înainte de împerechere încercînd să găsească cea mai simplă cale de acces, printre nenumărate rînduri de şunci desfăşurate.

×
Subiecte în articol: punctul pe g