x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Hotel FM, cotă mică

Hotel FM, cotă mică

25 Mar 2011   •   17:28
Hotel FM, cotă mică

158250-hotel-fm-4.jpgMai puţin de două luni ne despart de faza finală a concursului Eurovision 2011, de la Dusseldorf. De îndată ce au fost făcute publice piesele celor 43 de ţări participante la competiţie în acest an, au apărut şi primele rezultate ale cotelor la pariuri.

Conform datelor publicate de casa de pariuri William Hill, preluate de esctoday.com, România nu stă deloc bine. Hotel FM avea, la începutul acestei săptămâni, o cotă de 66/1, la fel ca Armenia, Georgia şi Israel. Hotel FM se află undeva pe la jumătatea listei cotelor de pariuri, printre ţările care sunt cotate cu şi mai puţine şanse numărându-se Bulgaria, Islanda, Moldova, Letonia, Belgia, Olanda sau Cipru. Pariorii consideră că cele mai slabe piese sunt cele din Malta şi Portugalia, cu o cotă de 250/1.

La polul opus, casa William Hill cotează Franţa cu cele mai mari şanse de a pune mâna pe trofeul Eurovision 2011. Reprezentantul Hexagonului, Amaury Vassili, cântă în limba corsicană piesa Sognu (Dream) şi are cota 5/1. În ceafă îi suflă deja celebrii băieţi de la Blue, pe care Marea Britanie îi trimite în Germania cu „I Can”. Cota Blue este deocamdată de 6/1. Cu şanse considerabile de a câştiga Eurovisionul pariorii văd şi melodiile din Estonia, Norvegia, Azerbaijan, Bosnia şi Herţegovina, Suedia şi Germania.

Reprezentantul Franţei este agreat şi de fanii înflăcăraţi ai Eurovision, care îl văd ca pe o prezenţă deosebită pe scena bătrânului concurs. Amaury Vassili este un tânăr şi simpatic tenor, cu o voce formidabilă, care are şansa să şteargă ruşinea Franţei din ultimii ani. Pe de altă parte, atât presa internaţională, cât şi francezii visează să vadă finala Eurovision 2012 la Paris. Şi Marea Britanie a trimis la luptă o trupă care se bucură de o mare popularitate, Blue. Aşa că nu este exclusă o finală londoneză, anul viitor.

Pe diverse site-uri dedicate discuţiilor despre competiţia de la Dusseldorf, discuţiile şi sondajele „neoficiale” plasează în plutonul cu şanse reale să se regăsească în Top 5 finală, în afară de Franţa şi Marea Britanie, ţări precum Bosnia şi Herţegovina, Suedia şi Ungaria. Nici internauţii „de rând” nu-i văd prea bine pe cei de la Hotel FM, românii aflându-se în jumătatea de jos în clasamentele preferinţelor iubitorilor de Eurovision.

×
Subiecte în articol: muzica