x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ieşi din anonimat de Revelion

Ieşi din anonimat de Revelion

29 Dec 2009   •   00:00
Ieşi din anonimat de Revelion

Dacă numerele trecute am vorbit despre cum să ne menţinem în formă de sărbători sau ce ţinute să purtăm în noaptea dintre ani, acum ne-am îndreptat atenţia către machiaj. Giulia Nahmany, prezentatoarea emisiunii Transformarea de la TVR 1, şi totodată deţinătoarea unei academii de machiaj, ne recomandă trei tipuri de machiaj care ne vor scoate cu siguranţă din anonimat în noaptea dintre ani.



5478-110243-giulianahmany.jpgGLAMOUR MAKE-UP: Glitterul este alegerea perfectă pentru noaptea de Revelion, deoarece conferă un plus de strălucire. Însă înainte de aplicarea acestuia se va folosi un dermatograf negru pentru contur. Sub ochi se va aplica un strat consistent de pudră pulbere pentru a împiedica răspândirea particulelor strălucitoare. Deasupra pleoapei mobile se va folosi o textură mată, în ton cu glitterul, iar sub sprâncene se va aplica un fard într-o nuanţă deschisă, uşor sidefat, pentru a da luminozitate ochilor. Buzele vor fi conturate cu ajutorul unui creion într-o culoare naturală, iar apoi se va aplica rujul. Pentru pomeţi se va folosi un fard natural, luminos.

5478-110245-img_3611.jpgPRECIOUS MAKE-UP: Un machiaj îndrăzneţ, sofisticat, destinat femeilor care doresc să fie în centrul atenţiei în noaptea dintre ani. Pleoapa mobilă va fi fardată într-o nuanţă de gri metalizat, peste care se vor aplica ştrasuri. Vom crea o umbră cu ajutorul unui fard gri-cenuşiu, iar pe arcade se vor aplica tonuri sidefate, deschise, în contrast cu celelalte culori. Machiajul ochilor va fi completat de montarea unor gene false lungi, pentru a oferi o privire atrăgătoare. Pomeţii vor fi uşor evidenţiaţi cu ajutorul unor culori calde. Pentru un plus de senzualitate, pe buze se va folosi un ruj roşu.


5478-110246-gn1094mod.jpg

SMOKEY EYES:
Întotdeauna la modă, potrivit pentru o seară specială. Acest tip de machiaj pune accentul în mod evident pe ochi. Pentru acesta se va folosi un dermatograf închis la culoare, cu ajutorul căruia se vor contura ochii. Pe pleoapa mobilă se vor aplica nuanţe fumurii, apoi nuanţe deschise pentru luminozitate. Genele vor fi bine accentuate prin aplicarea a două straturi de mascara. De regulă, pe buze se aplică tonuri deschise, apropiate pielii, însă, dacă se doreşte un look mai extravagant, se poate folosi un ruj într-o nuanţă mai puternică.

×
Subiecte în articol: life & style