x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Imobiliare / Vom avea vecini britanici?

Imobiliare / Vom avea vecini britanici?

de Andy Stanescu    |    31 Mai 2007   •   00:00
Imobiliare / Vom avea vecini britanici?

Potrivit site-ului PR-GB.com citat de Rompres, unul din 7 cetateni britanici n-ar zice ba, daca ar primi o oferta avantajoasa din partea agentiilor imobiliare ce scot la vanzare apartamente sau vile in Romania si Bulgaria. Autorii pun rezultatele studiului in primul rand pe seama aderarii delor doua tari Uniunea Europeana.

Potrivit site-ului PR-GB.com citat de Rompres, unul din 7 cetateni britanici n-ar zice ba, daca ar primi o oferta avantajoasa din partea agentiilor imobiliare ce scot la vanzare apartamente sau vile in Romania si Bulgaria. Autorii pun rezultatele studiului in primul rand pe seama aderarii delor doua tari Uniunea Europeana. „Includerea oficiala a Romaniei si Bulgariei in randul statelor UE a devenit o oportunitate pentru investitiile imobiliare pe aceste piete in curs de dezvoltare", a declarat directorul de vanzari al MRI Overseas Property, John Triton.

„Avand in vedere istoria recenta a celorlalte tari care au aderat la UE, unde pretul proprietatilor a crescut semnificativ, aceste piete par a deveni regiuni puternice pentru dezvoltarea capitalului", a mai adaugat Triton, cu referire la faptul ca numarul anual al vizitatorilor straini a crescut, ajungand la 1,4 milioane pentru Romania si 1,5 milioane pentru Bulgaria, conform aceluias studiu. Ramane de vazut daca englezii si galezii (mai putin scotienii probabil...) vor aprecia si calitatea serviciilor publice din orasele patriei noastre. Chiar daca nu sunt incluse in pret.

×
Subiecte în articol: magazin