x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Incredibil! A locuit cu cineva un an de zile fără să știe!

Incredibil! A locuit cu cineva un an de zile fără să știe!

12 Mar 2014   •   09:18
Incredibil! A locuit cu cineva un an de zile fără să știe!

Mirat, intrigat, suspicios, exasperat. Sunt stările prin care a trecut pe rând un japonez atunci când a remarcat faptul că din bucătăria sa dispăreau în mod constant alimente.
După câteva luni în care a constatat că tot cumpăra mai multe alimente decât cele consumate, bărbatul a apelat la ajutorul tehnologiei moderne instalându-și mai multe camere de luat vederi care, prin intermediul unei aplicații, trimiteau imagini în timp real pe telefonul său mobil.
Într-una din zile, japonezul a alertat poliția după ce a observat pe una din camerele de securitate cum o persoană se plimba nestingherită prin apartamentul său. Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că atât ușa, cât și geamurile erau închise. Au scotocit toată casa, verificând fiecare cotlon în care se presupunea că intrusul s-ar fi putut ascunde.
În cele din urmă l-au descoperit, într-un dulap… Era o femeie, contorsionată, într-unul din rafturile dulapului. Ea a povestit polițiștllor că nu are adăpost și că a reușit să pătrundă în apartament în urmă cu un an, într-un moment în care găsise ușa descuiată.
Investigațiile polițiștilor urmează să ofere mai multe detalii despre viața femeii și mai ales despre modul în care a reușit să locuiască în apartament, fără să fie descoperită, timp de un an de zile.
metro.co.uk

×