x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Indemn la copulaţie

Indemn la copulaţie

27 Iul 2007   •   00:00

Publicaţiile abundă in articole despre sex. Acelaşi subiect colcăie şi pe micile ecrane. După ce media işi focali-zase puternic obiectivul asupra relaţiilor sexuale in răndul persoanelor publice, acum expune zelos motivele pentru care omenirea se-mperechează.

Publicaţiile abundă in articole despre sex. Acelaşi subiect colcăie şi pe micile ecrane. După ce media işi focali-zase puternic obiectivul asupra relaţiilor sexuale in răndul persoanelor publice, acum expune zelos motivele pentru care omenirea se-mperechează. Atăt presa noastră, căt şi cea de pe alte meleguri dau curs acestui tip de statistici. Cu mici diferenţe. De pildă, străinii nu pun in centrul atenţiei penetrarea propriu-zisă, societăţile ceva mai evoluate fiind interesate de subiecte precum igiena sexuală, prevenirea bolilor cu transmitere sexuală sau a sarcinilor nedorite. In Romănia insă, decăt să dăm curs plictiselilor ăstora, nu mai bine ne batem pe burtă răzănd cu gura pănă la urechi de noile cuceriri ale Don Juan-ilor autohtoni ori de aberaţiile pornografice ale unei dame de-o indoielnică moralitate, care doreşte să dedice o intreagă zi prestaţiilor sexuale cu diverşi bărbaţi (respectiv atăţia căţi incape ziua)? Zic că-i mai haios aşa, şi nici nu-ţi dă dureri de cap (treaba cu capul căntăreşte foarte mult in ecuaţie, deoarece la creieraşele delicate pe care societatea noastră le poartă cu măndrie pe umeri, orice şoc mai puternic - cum ar fi, de pildă, filtrarea informaţiei şi emiterea de judecăţi - se poate dovedi fatal).

NELINIŞTE PLANETARĂ. Se iţeşte totuşi o-ntrebare: de ce acest subiect? La nivel global s-o face oare prea puţin sex - chestie ingrijorătoare - , mai cu seamă din cauza imbătrănirii planetei? Atunci, prietenoasă şi civică, media se-apucă să ne amintească de ce anume făceam sex pănă nu de mult, şi deci ne-ndeamnă a ne pune din nou pe băţăială? Posibil.

SEX RAŢIONAL. Iată, de pildă, căteva motive pentru un sex "raţional": inlătură plictiseala, rezolvă migrenele, vindecă rănile sentimentale (sexul din răzbunare), reduce caloriile, netezeşte pielea. Pe cale de consecinţă, deducem că, dacă ne plictisim aşteptănd autobuzul, putem solicita vecinului de peron o partidă scurtă. Dacă avem migrene la serviciu, cerem departamentului "resurse umane" să asigure o cameră specială unde să ne penetrăm. De asemenea, Legislativul trebuie să propună obligativitatea restaurantelor de a fi prevăzute şi ele cu cameră de-mperechere, pentru eliminarea caloriilor (eventual şi prestatori de relaţii sexuale - incluşi in nota de plată, ca bacşişul - pentru cazurile in care doamnele servesc masa neinsoţite de masculi pereche). Totodată, lumea medicală trebuie aspru muştruluită, pentru că nu prescrie pacienţilor, alături de medicamentele consacrate, şi sex. Să zicem, de două ori pe zi, inainte de masă. Altfel, care ar mai fi scopul efectuării şi publicării acestor studii?!

×
Subiecte în articol: punctul pe g