x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Indiana Jones şi anorexia - Harrison Ford şi Calista Klockhart se căsătoresc în vară

Indiana Jones şi anorexia - Harrison Ford şi Calista Klockhart se căsătoresc în vară

30 Mai 2008   •   00:00

Starul din celebra serie "Indiana Jones" Harrison Ford şi actriţa care a devenit celebră cu rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi titlu, Calista Flockhart, se vor căsători în vară, potrivit presei americane.



Starul din celebra serie "Indiana Jones" Harrison Ford şi actriţa care a devenit celebră cu rolul Ally McBeal din serialul cu acelaşi titlu, Calista Flockhart, se vor căsători în vară, potrivit presei americane, informează femalefirst.co.uk

În aprilie, revista Grazia scria că Ford a cerut-o de soţie pe fostul star din "Ally McBeal" în aprilie.

Joi, publicaţia National Enquirer a citat o sursă apropiată cuplului care a spus că cei doi se vor căsători în vară, după ce Ford va încheia turneul de promovare a filmului "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal", prezentat în avanpremieră mondială la Festivalul de Film de la Cannes.

Cei doi se vor căsători în cadrul unei ceremonii restrînse, la care vor participa prieteni apropiaţi şi rude.

Ford, în vîrstă de 65 de ani, a divorţat deja de două ori, iar ultima sa soţie, Melissa Mathison, a primit în urma despărţirii suma de 100 de milioane de dolari.

Flockhart, în vîrstă de 42 de ani, a făcut o pauză în carieră pentru a-şi creşte fiul adoptat, Liam, acum în vîrstă de 7 ani, dar recent s-a întors în televiziune cu un rol într-un popular serial american, "Brothers & Sisters".

Ford şi Calista s-au întîlnit prima dată la ediţia din 2002 a premiilor Globul de Aur.

Actorul doreşte să-l adopte pe fiul Calistei, dar se pare că actriţa i-a spus că acest lucru este posibil doar dacă se căsătoreşte cu ea.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin ford