x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

de Eliza Dumitrescu    |    16 Oct 2008   •   00:00

GRĂDINIŢA CU PUBLICITATE, LA CINCI ANI
Grădiniţa, şcoala de alternativă de gîndire creativă a ajuns la cinci anişori. Anul acesta cursurile se vor ţine în spaţiul Galeriei de artă digitală 115. Catedra de PR se va bucura în continuare de susţinerea agenţiei Rogalski&Grigoriu care le vor oferi cursanţilor şi spaţiul de lucru, la sediul agenţiei, din strada Puşkin. Un element de inovaţie este catedra de design care le va permite cursanţilor nu numai accesul la cele mai inovatoare idei din domeniu, dar le va da şi posibilitatea de a lucra efectiv pe proiecte sub supravegherea tutorilor. Tutori de la agenţii de marcă vor asigura cursurile de advertising.  Înscrierile au început la adresa gradinita@canneslions.ro.GRĂDINIŢA CU PUBLICITATE, LA CINCI ANI
Grădiniţa, şcoala de alternativă de gîndire creativă a ajuns la cinci anişori. Anul acesta cursurile se vor ţine în spaţiul Galeriei de artă digitală 115. Catedra de PR se va bucura în continuare de susţinerea agenţiei Rogalski&Grigoriu care le vor oferi cursanţilor şi spaţiul de lucru, la sediul agenţiei, din strada Puşkin. Un element de inovaţie este catedra de design care le va permite cursanţilor nu numai accesul la cele mai inovatoare idei din domeniu, dar le va da şi posibilitatea de a lucra efectiv pe proiecte sub supravegherea tutorilor. Tutori de la agenţii de marcă vor asigura cursurile de advertising.  Înscrierile au început la adresa gradinita@canneslions.ro.


EMAIL MARKETING
White Image Loyalty Solutions va gestiona comunicarea prin email, dintre clienţi şi Quelle, una dintre cele mai prestigioase mărci din segmentul de vînzări directe.  Quelle furnizează în România unul dintre cele mai vechi sisteme de comenzi directe din catalog, în prezent înregistrînd un număr de utilizatori online în creştere. White Image se va ocupa de menţinerea relaţiei cu aceştia prin intermediul emailului. White Image este singura companie romînească de email marketing recompensată la nivel internaţional  cu premiul Gold Consumer în competiţia anuală MarketingSherpa.


GRIJĂ PENTRU COPII

Next Advertising şi Fundaţia Copii în Dificultate (CiD) au lansat programul de Adopţii spirituale "Bun Venit în Familia CiD". În urma evenimentului de lansare s-au strâns donaţii în valoare de aproximativ 25.000 de euro. Este vorba despre un program de adopţii spirituale iar persoanele care vor să intre în Familia CiD vor trebui să doneze regulat o sumă de bani.  "Copii în Dificultate" e o organizaţie non-profit, sucursală a Fundaţiei "Children in Distress" din Marea Britanie şi are  6 centre în Bucureşti, Piteşti, Cernavodă şi Curtea de Argeş şi este auditată an de an ţinîndu-se astfel o evidenţă a modului în care sunt investiţi banii.


FILM LA MINUT
Orange şi Stella Artois au susţinut  cel de-al treilea festival de film de un minut, Filminute. Fondat în 2006 de către John Ketchum şi Sabaa Quao, Filminute a sărit peste stadiul online de la începuturi şi a devenit o multi-platformă de divertisment. Ediţia din 2008 a Filminute a inclus evenimente live în Bucureşti şi ecranzări cinematografice în Londra. Pe parcursul primilor 3 ani, 13 filme româneşti s-au aflat în selecţia finală a Filminute (doar Marea Britanie a avut mai multe, 14 filme). A patra ediţie a Filminute se va desfăşura între 1 şi 30 septembrie, 2009. Data limită pentru înscrieri este 20 august, 2009.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului