x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

27 Ian 2006   •   00:00
CIOCOLATA SI SCHI. Week-end-uri de schi la Predeal, saptamani de schi cu trei prieteni in Alpi, lectii gratuite de schi pe partiile Kalinderu si Clabucet, 100 de perechi de schiuri profesioniste Fischer sunt premiile de sezon pe care le pune la bataie campania "Cu Milka mergi la schi in Alpi". Campania se va desfasura in perioada 25 decembrie - 15 martie, iar inscrierea in cursa pentru premiile Milka se face pe baza renumitelor ambalaje mov. Campania este sustinuta de elemente de outdoor prezente pe partie (o uriasa vacuta gonflabila, bannere), materiale la locul de vanzare, un spot in care se regasesc binecunoscutele personaje Milka: vacuta, marmotele si ursii.

ECOUL SARBATORILOR DE IARNA. Sarbatorile de iarna au trecut, dar spiritul Craciunului are ecouri concrete pentru pacientii de la Spitalul de Recuperare Neuromotorie "Marin Pazon" din Bucuresti. Suma de 17.000 RON, rezultata din vanzarea biletelor la spectacolul "Si tu poti fi Mos Craciun", organizat de Coca-Cola Romania, va fi investita in modernizarea cu aparatura medicala si cu logistica informationala a acestui spital in care nu s-a mai investit de 15 ani. Cu ocazia aceluiasi spectacol, o multime de jucarii au fost daruite de publicul spectator si bucura astazi copiii din Centrul de Plasament "Sfanta Maria" din Capitala. In regia lui Alexandru Darie, spectacolul s-a desfasurat in zilele de 22 si 23 decembrie 2005, la Opera Romana.

ROCHE SPRIJINA OMS. Al treilea an consecutiv, Roche va dona Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) doze de Tamiflu intr-o cantitate suficienta pentru tratamentul a doua milioane de persoane. In 2006 donatia Roche este destinata stocurilor regionale. F Hoffmann-La Roche este o companie farmaceutica cu o traditie de peste 100 de ani, cu solutii inovative pentru prevenirea si tratarea bolilor, o colaboratoare activa a guvernelor lumii si a OMS.

COMUNICARE ONLINE. Se lanseaza Selenis, o agentie de comunicare online, brand al Asociatiei de Comunicare Ethos. Selenis va pune la dispozitia comunicatorilor liste de contacte din media cu editori de la peste 30 de site-uri romanesti de stiri, linkuri catre publicatii de marketing si PR online (Imedia Connection, Marketing Profs, e Marketer), catre grupuri de discutii pe tema comunicarii. In curand, Selenis va publica articole si studii de caz pe tema comunicarii.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului