x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

11 Noi 2005   •   00:00
SEZON DE PREMII. 7 noiembrie a fost prima zi de desfasurare a unei noi promotii Help Net. Promotia se va desfasura in 75 de farmacii din toata tara, premiul fiind o excursie pentru doua persoane la Sinaia, Predeal sau Brasov. In afara de marii norocosi care se vor bucura de un week-end la munte, intr-un hotel de patru stele, alti participanti pot castiga premii surpriza constand in produse de ingrijire personala.

EVOLUTIE. Elmi Prodfarm, producator al marcilor de cosmetice Elmiplant, Bioten, Blossm si Vector, va deschide primul produs destinat comercializarii acestor marci, la City Mall, in capitala. Este un prim pas in dezvoltarea unui intreg lant de astfel de magazine in toata tara. Este in acelasi timp un moment important in evolutia acestui brand inca tanar pe piata romaneasca. "Magazinul emiplant este conceput a fi un instrument de promovare si informare menit a veni in ajutorul consumatorului produselor Elmiplant, prin prezenta specialistilor in cosmetica care pot recomanda tratamente de specialitate si personalizate", a declarat Andreea Cremenescu, Marketing Manager Elmiplant.

HOUSE LA SUPERLATIV. Astazi in Kristal Glam Club va avea loc un eveniment mult asteptat de iubitorii muzicii house. Dj-ul din partea de vest a Marii Britanii Lee Burridge are o misiune grea, aceea de a face concurenta unui alt eveniment house de mare amploare, si anume de concertul pe care Tiesto il va sustine la Sala Polivalenta tot in aceasta seara. Stilul lui Lee Burridge, un amestec inspirat de hard house, trance, break-beat va fi cel care va asigura prezenta iubitorilor de house la Clubul Kristal. Imediat a doua zi Dave Seaman maestrul inconfundabil al progressive-ului, compositor, obsesiv, pragmatic, incapatanat, a carui deviza in viata e: "Daca ceva merita sa fie facut, atunci merita sa fie facut pana la excces!" va fi cel care va continua petrecerea.

CAMPIONAT PEPSI. Pepsico lanseaza Pepsi World Challenge si in Romania. Programul se va desfasura in perioada 7 noiembrie-4 decembrie si consta intr-o competitie destinata jucatorilor amatori de fotbal, cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani. Doritorii sunt invitati sa se prezinte la etapele de preselectie care vor avea loc in tara. Dintre cei 12 finalisti ai etapelor locale, doi castigatori vor forma echipa care se va lupta pentru a obtine marele premiu in valoare de 100.000 de dolari plus sansa de a intra in competitie cu mari nume ale fotbalului mondial (Ronaldinho, Roberto Carlos, David Beckham) ca si ocazia de a se antrena la Manchester United. La lansarea programului, la Marriot Hotel, invitat special a fost Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului