x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Info

Info

09 Sep 2005   •   00:00
PUBLICITATEA ON AIR. Incepand din septembrie, industria publicitatii iese pe radio in fiecare vineri de la ora 15:00 la 15:30, numai la Radio Total. Asadar, un reprezentant din randul celor care lucreaza in agentiile de media si publicitate este prezent in emisiune cu propriul top de melodii, fiind rugat ca atunci cand alege o piesa muzicala sa dezvaluie si motivelele alegerii. Muzica este doar un mijloc, comunicarea este scopul, iar ideea de a realiza o astfel de emisiune a pornit tocmai de la comunicare. "Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti! Fara sa-i cunosc, oamenii din publicitate stiu pe ce butoane sa apese pentru a ma determina sa cumpar, dar de aceasta data apas si eu pe un singur buton, pentru a-i determina sa vorbeasca si sa iasa la lumina. Fiecare cu puterile lui!", spune Alina Dimitriu, realizatoarea emisiunii Marca de Top.

CONCURS. Singurul concurs international de servire a berii adresat barmanilor profesionisti "Stella Artois World Draught Master" a inceput. Concursul se desfasoara in mai multe etape: inainte de toate, barmanii sunt instruiti de specialistii Interbrew, dupa aceea au loc competitii locale in cele mai mari orase din tara: Sibiu, Timisoara, Cluj, Bucuresti si Iasi. Marea finala, in care se vor califica 10 dintre cei mai buni barmani, are loc astazi, la Bucuresti. Castigatorul va pleca in octombrie la Bruxelles pentru a reprezenta Romania la faza mondiala a competitiei. Premiul va fi o excursie de o saptamana pentru doua persoane, oriunde in lume.

FORTE NOI. Agentia de publicitate Saatchi & Saatchi a simtit nevoia de a-si intari fortele, aducand doi oameni noi. Caroline Beatrice Rismont, 26 ani, s-a alaturat echipei de Creatie ca graphic designer. Caroline vine din Hamburg, Germania, si a absolvit cursurile Masterului de Design si Comunicare in cadrul College Central Saint Martins, Londra. In prealabil a lucrat pentru compania Unternehmen Pabst, din Hamburg. Anca Maria Tanasescu, 25 ani, s-a alaturat Departamentului de Client Service Saatchi & Saatchi ca account executive. Pana de curand a lucrat la Foote, Cone & Belding Bucharest si a realizat studii de research atat pentru clientii agentiei, cat si pentru New Business. Anca a absolvit Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy" si in prezent urmeaza un Master in Publicitate si Reclama.

×
Subiecte în articol: sufletul comertului