x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ingerul morţii

Ingerul morţii

04 Ian 2008   •   00:00

La ora 4:26 am, la 30 decembrie 1996, Salbi Asatryan a fost găsită moartă in patul său, la Centrul Medical Adventist Glendale. Suferise de insuficienţă respiratorie acută; medicii credeau că e in convalescenţă.

 

Asistentul care omoară pacienţii

 

La ora 4:26 am, la 30 decembrie 1996, Salbi Asatryan a fost găsită moartă in patul său, la Centrul Medical Adventist Glendale. Suferise de insuficienţă respiratorie acută; medicii credeau că e in convalescenţă. In aceeaşi zi, Eleanora Schlegel a sosit in spital bolnavă de pneumonie; şi ea era in convalescenţă. In dimineaţa următoare, perso­nalul a descoperit că şi ea murise, tot in urma unei insu­ficienţe respiratorii acute.

 

MISTER. Centrul medical părea să se transforme intr-un alt loc in timpul nopţii. Rudele venite in vizită, administratorii şi cei mai mulţi dintre medici plecau acasă, lăsăndu-i pe pacienţi cu personalul. Dar ce se intămpla peste noapte? Cum numărul de decese creştea in centrul medical, personalul din tura de noapte a inceput să suspecteze că asistentul medical Efren Saldivar ii otrăvea pe pacienţi. Acest fascinant documentar in două părţi dezvăluie ce s-a intămplat şi cum a reuşit Efren Saldivar să scape timp de nouă ani, deşi comisese aceste crime.

Â

Martor paranormal

Dacă o persoană dragă dispare sau este ucisă, v-aţi dori o explicaţie. Dar cănd indiciile sunt puţine şi răspunsurile se obţin greu, uneori, anchetatorii recurg la un „Martor paranormal". Această serie captivantă relatează poveştile adevărate ale investigatorilor cu capacităţi paranormale, care şi-au folosit abilităţile pentru a găsi criminali şi, uneori, pentru a salva vieţi. Ei reprezintă ar­ma secretă a unor anchete, ultima soluţie pentru familiile disperate, dar şi sfărşitul unora dintre cei mai cumpliţi criminali. Sunt criminaliştii cu abilităţi paranormale, care joacă un rol real in lupta contra crimina­li­tă­ţii. Acest program prezintă detectivi din SUA care recurg la aceste abilităţi ale mediumurilor, rezolvănd cu ajutorul lor cele mai uluitoare crime. Fiecare episod include reconstituiri dramatice, efecte vizuale extraordinare şi interviuri cu prota­gonişti reali ai intămplărilor, rela­tănd două cazuri şocante, preluate chiar din dosarele reale ale poliţiştilor şi medium-urilor.

 

Info

Criminaliştii. Această serie extraordinară examinează utilizarea ştiinţei criminalisticii in anchetele actuale ale poliţiei. De la mostre microscopice de ADN şi probe balistice pănă la fire de păr şi diverse fibre, tehnologia de inaltă performanţă este utilizată pentru a-i aduce pe criminali in faţa Justiţiei. Seria se concentrează asupra rolului esenţial jucat de ştiinţă in procesul laborios de rezolvare a cazurilor de crimă.

 

Animale trăsnite. Plin de tot soiul de personaje ciudate, induioşător de preocupate de animale, acest program este amuzant atăt pentru adulţi, căt şi pentru copii. Susţinut de comentariul cald, instructiv şi uneori ştrengăresc al comicei Emma Kennedy, „Animale trăsnite" se adresează iubitorilor de animale de toate vărstele, formele şi rasele. De la căţeluşe care alăptează pisoi şi porumbei care adoră oameni, „Animale trăsnite" este un omagiu adus superbei prietenii şi iubiri care trece dincolo de graniţele dintre specii.

 

 

×
Subiecte în articol: documentar