x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna is boring and scary! O zice chiar ea!

Inna is boring and scary! O zice chiar ea!

11 Ian 2010   •   00:00
Inna is boring and scary! O zice chiar ea!
Sursa foto: www.inna.ro/

Online, televiziune şi presă scrisă şi-au dat mâna pentru a aduce cuvinte, prinos de recunoştiinţă, Innei, românca cea mai cuceritoare de top Bilboard la stilul dance.

"Inna exclcuziv interju" este un interviu de largă respiraţie, din cauza numeroaselor sincope în discurs, o explicaţie acordată unui reporter maghiar despre motivele care au stat la baza ratării unui show susţinut în capitala ungară.

Şi ea zice... Reprodus cuvânt cu cuvânt...
"Nu sunt chiar atât de bine acum... Este din cauza acestei nopţi şi nopţii trecute... Sunt atât de obosită, de plictisitoare... Mi-e frică să ies afară din cauza zilei de ieri... Ştii ce s-a întâmplat, dacă nu şti îţi spun... Eu, zborul nu a fost atât de bun pentru că a avut turbulenţe şi a fost o furtună mare... Aterizat la Viena şi apoi înapoi cu acelaşi avion la Budapesta... După aceea voi face primul spectacol al, doilea spectacol şi un accident rău a fost pe drum la al treilea spectacol... A fost... Îmi vad moarte cu ochii mei... Nu ştiu, nu-ţi doresc să simţi ce simt seara trecută... Ăăă... Omul, am auzit că omul pe care l-am lovit nu are nimic... Dar suntem atât de sperietori pentru că în faţa noastră era o alta maşină... Şi maşina a fost Dumnezeule! Tremuram... Eram... M-am spart... Cam aşa! (arată cum)... Apoi un alt om, cu o altă maşină vine aici pentru a ne lua de la spaţiul accidentului... Şi el conducea ca nebun... Cu viteză repede... Şi plângeam, tremuram... Totul era ca un film de speriat pentru mine...  Ăăă...  Când vin la club... nimeni nu mă înţelege şi toată lumea mă vrea pe scenă... Nu am fost bună... dar toată lumea vrea să mă vadă pe scenă... Şi păcatul este despre oamenii mei... Dar îmi iubesc fanii în toată lumea... Şi ştiu că fanii mei vor înţelege asta pentru că fanii mei mă iubesc, sunt sigură de astă... Mă duc la scenă, explic cu cuvinte mici că nu pot a face acest spectacol..." Ş.a.m.d.... Doar pentru cei care au răbdare şi cunoştiinţe de limba engleză!

Cum evenimentul a avut loc în vara anului trecut, ne putem exprima speranţa că Moş Crăciun i-a adus Innei un curs gratuit de limba engleză sau măcar mintea de a cere un translator atunci când statutul de vedetă internaţională o aduce în situaţia de-a comunica cu persoane care îi cer mai mult decât un play-back în limba engleză!



articol semnalat pe blogul lui Mihai Dobrovolschi - www.dobro.ro

×
Subiecte în articol: lumea