x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun iPod televizor!

iPod televizor!

17 Mar 2006   •   00:00
iPod televizor!
GADGET
Ultimul venit in renumita familie sparge piata

Daca de la aparitie pana acum iPod a creat o adevarata industrie, revolutionand modul de acces la muzica, ultimul model promite o noua invazie, cea a clipurilor video. Nu ne vom alege doar piesa dorita, ci vom lua la pachet un film sau chiar o emisiune.

MIC, DAR VOINIC. Noul iPod de 30GB este cu aproape o treime mai subtire decat modelul precedent. Poate nu pare ceva notabil, dar cand le tii unul langa altul nu ai cum sa nu fii impresionat, iar ecranul este sensibil mai mare. Noul meniu Videos din interfata ofera acces la repertorii video, Movies, Music Videos si Video Podcasts. Cronometrul si functia Screen Lock aparute o data cu iPod Nano sunt si ele prezente, dar acum poti avea trei cronometrari pe ecran. Modelul suporta fisiere video MOV, MP4 si M4V. O optiune noua si binevenita este posibilitatea inregistrarii stereo la 44,1 kHz in format WAV prin conectorul Deck. Spre deosebire de ultimele doua generatii de iPod, acesta are si o husa care sa-ti apere pretiosul player de zgarieturi, foarte vizibile mai ales pe modelul negru.

Inca doua modele Samsung si-au facut aparitia


Si SGH E720, si SGH E730 sunt cu clapa si fara antena. Modelele sunt foarte asemanatoare, insa in acelasi timp realizate in stil diferit. E730 este putin mai mic, cu aproape aceleasi caracteristici externe, dar parca ceva mai stilizat, cu linii mai atent conturate. E720 merge ceva mai mult pe forme geometrice. Si E720, si E730 sunt triband si prezinta cam tot ce poti avea nevoie intr-un telefon fara pretentii de business. Ecranele sunt bine puse in evidenta, cu o luminozitate ridicata si un contrast ce fac grafica vizibila chiar si in conditii de iluminare naturala puternica.

O caracteristica interesanta inceputa la modelul E720 si continuata si la E730 este reprezentata de prezenta in telefon a unui player de MP3-uri. Mai important decat acest lucru este faptul ca ambele telefoane prezinta pe fata exterioara trei butoane de acces rapid la lista cu melodii (play, derulare). Prezenta acestora face posibila ascultarea melodiilor fara sa fie nevoie de deschiderea clapei. In pachet fiecare vine cu un set de casti pentru a putea beneficia din plin de player-ul de MP3 integrat in fiecare. Player-ul se comporta excelent, manevrabilitatea fiind usoara si rapida.

E720 si E730 sunt dotate si cu camere foto si blitz (lumina continua). Pot fi folosite si pe post de lanterna, lumina emisa fiind foarte puternica.

NEWS
Z520i . Cu clapa si lumini personalizabile. Fiecare model Z520i soseste cu doua fete interschimbabile, pentru o mai buna personalizare. Mai mult decat atat, poti alege dintr-o serie de efecte optice foarte interesante, realizate prin intermediul unei serii de leduri plasate pe terminal, de mare efect. Z520i prezinta atat un ecran intern, cat si unul extern. Ambele ecrane raspund foarte bine in soare, oferind o vizualizare clara si fara refexii mari. 520i este echipat si cu o camera foto de 1,3MP. Poate reda fisiere MP3/ AAC/MPEG4 si se poate conecta cu un hadsfree Bluetooth. Nu lipsesc din Z520i de aici nici serviciile EMS, MMS, Email, IM, WAP, GPRS si Bluetooth.

IUBITORII DE BLUETOOTH AU O NOUA BUCURIE. SonyEricsson a scos la rampa inca un model de casca Bluetooth, HBH 610, cu si mai multa tehnologie implementata. Este vorba in primul rand de Bluetooth 2.0, de eliminarea ecoului, reglarea automata a volumului si eliminarea zgomotului de fond, perturbator. Casca poate fi purtata atat pe urechea stanga, cat si pe cea dreapta, datorita unui brat detasabil si rotativ. In cazul in care vrei sa te porti "dupa ultima moda", poti agata casca de un snur, pentru prindere pe dupa gat.

×