x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Italia - Incendiu intr-o tabără de romi din Bologna

Italia - Incendiu intr-o tabără de romi din Bologna

de Jurnalul National    |    19 Noi 2007   •   00:00

Un copil a murit, iar alţi patru au fost răniţi intr-un incendiu izbucnit luni dimineaţă, intr-o tabără improvizată de la periferia vestică a oraşului Bologna (nordul Italiei), in apropierea aeroportului Guglielmo Marconi.



Un copil a murit, iar alţi patru au fost răniţi intr-un incendiu izbucnit luni dimineaţă, intr-o tabără improvizată de la periferia vestică a oraşului Bologna (nordul Italiei), in apropierea aeroportului Guglielmo Marconi, relatează site-ul Tgcom, al trustului de presă Mediaset.

Echipajele de intervenţie, deplasate la faţa locului, au constatat decesul unui copil de patru ani. Unul dintre ceilalţi copii răniţi este in stare foarte gravă.

Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit intr-un adăpost improvizat, construit din cărămizi şi lemn, in apropierea a două case care par abandonate. Grupul de case se află exact lăngă autostradă, la mai puţin de o sută de metri de ieşirea spre aeroport.

La faţa locului au intervenit pompierii, ambulanţe, poliţia, poliţia criminalistică şi un procuror, alături de un medic legist. Pompierii au inceput să indepărteze din zonă obiectele descoperite in barăcile improvizate, printre care o butelie de gaz şi o plită.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: magazin