x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Janet Jackson alimentează speculaţiile în legatură cu revenirea trupei Jackson 5

Janet Jackson alimentează speculaţiile în legatură cu revenirea trupei Jackson 5

de Nicoleta Craciun    |    15 Ian 2008   •   00:00

Jackson 5, una dintre cele mai populare trupe americane ale tuturor timpurilor, ar putea să se reunească, potrivit mezinei familiei, Janet Jackson, care i-a cerut fratelui său, Michael, să revină pe scenă

Jackson 5, una dintre cele mai populare trupe americane ale tuturor timpurilor, ar putea să se reunească, potrivit mezinei familiei, Janet Jackson, care i-a cerut fratelui său, Michael, să revină pe scenă, informeaza AFP.
Speculaţiile în acest sens circulă de mai mulţi ani, dar cântăreaţa a declarat, într-un interviu pentru AFP, că speră ca acest lucru să se întample foarte curând.
 “Sper acest lucru. Sper din suflet, pentru că aş fi prima care ar cumpăra bilete”, a spus aceasta.
 “Ştiu că fraţii mei vor acest lucru şi ştiu că este o decizie dificilă pentru Mike (Michael). Este foarte aproape de a lua o decizie în acest sens, din câte ştiu eu”, a adăugat aceasta.

Jackson 5 îşi pregăteau întoarcerea pe scena musicală în momentul în care Michael Jackson a fost judecat pentru pedofilie, în 2005. Cântăreţul a fost declarat nevinovat în iunie 2005.
 “Poate că va decide că nu vrea să cânte cu trupa şi atunci îi vom respecta hotărârea”, a spus Janet Jackson. “Dar ar putea avea un impact în lumea întreaga, ar trebui să fie orb să nu vadă acest lucru”, a continuat cântăreaţa.
Trupa Jacksons Five – formată din fraţii Tito, Marlon, Jackie, Jermaine şi Michael, carora li s-a alaturat ulterior şi Randy -, a devenit celebră în anii ’70, cu hituri precum “I Want You Back”, “ABC”, “Shake Your Body (Down To The Ground)” şi “Can You Feel It". Succesul lui Michael l-a eclipsat pe cel al fraţilor săi, în anii ’80.
Ultimul turneu al trupei Jacksons Five - cu şase membri - a avut loc în 1984, pentru a promova albumul "Victory". Trupa a lansat ultimul album în 1989, "2300 Jackson Street", şi s-a destrămat în 1990.
Janet Jackson, care în prezent este într-un turneu de promovare a noului sau album, "Discipline", ce va fi lansat luna viitoare, este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei.

×
Subiecte în articol: magazin jackson janet jackson