x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jennifer Aniston s-a împăcat cu Angelina Jolie

Jennifer Aniston s-a împăcat cu Angelina Jolie

10 Feb 2011   •   12:49
Jennifer Aniston s-a împăcat cu Angelina Jolie
Sursa foto: /REUTERS

Actriţele americane Angelina Jolie şi Jennifer Aniston au îngropat securea războiului, afirmă bloggerul american Perez Hilton. În cei şase ani care au trecut de când Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston, pentru a forma un cuplu cu Angelina Jolie, presa americană a publicat numeroase articole în care s-a vorbit despre "rivalitatea" dintre cele două actriţe.

Miercuri, bloggerul american Perez Hilton a declarat într-un interviu pentru revista Life & Style că s-a întâlnit cu Jennifer Aniston la o petrecere, anul trecut, şi a întrebat-o despre relaţia ei cu Angelina Jolie. Din răspunsul oferit de Aniston, renumitul blogger american a dedus că cele două "rivale" au îngropat securea războiului, scrie dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

"Lucrurile acestea s-au întâmplat cu atât de mult timp în urmă. Toţi trei am trecut peste ele, toţi trei suntem adulţi", ar fi declarat Jennifer Aniston, citată de Perez Hilton. Bloggerul a întrebat-o pe Jennifer Aniston şi despre relaţia ei actuală cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005. "Încă mai vorbesc cu Brad şi totul este în regulă", a răspuns Aniston. Într-un interviu acordat publicaţiei LA Times, bloggerul Perez Hilton, al cărui nume real este Mario Lavandeira, a precizat că nu a făcut aceste dezvăluiri până acum din respect pentru Jennifer Aniston şi pentru situaţia "specială" în care se află cei trei actori.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie. Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt Jennifer Aniston