x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton dezvăluie ce cadou îşi doreşte de la oaspeţii invitaţi la nuntă

Kate Middleton dezvăluie ce cadou îşi doreşte de la oaspeţii invitaţi la nuntă

18 Mar 2011   •   17:49
Kate Middleton dezvăluie ce cadou îşi doreşte de la oaspeţii invitaţi la nuntă
Sursa foto: Phil Noble /REUTERS

Căsătoria prinţului William cu Kate Middleton este, cu siguranţă, evenimentul anului, cel puţin pentru britanici. Şi dacă tot aşteaptă 1900 de invitaţi la nuntă, Kate şi William s-au gândit că ar fi bine măcar să dea câteva indicii despre ce îşi doresc drept cadou de nuntă. Ei şi-au îndemnat viitorii oaspeţi să facă donaţii caritabile pentru o serie de fundaţii, acesta fiind, pentru Kate Middleton, cel mai potrivit cadou de nuntă.

Viitoarea prinţesă spune că, atunci când avea 13 ani, colegii făceau foarte des glume pe seama ei, fapt care a dus la înscrierea ei de către părinţi la o şcoală particulară. Aşa că subiectul este foarte sensibil pentru ea, Kate indicând că o parte din donaţii ar trebui făcute către o fundaţie care se ocupă de consilierea psihologică a copiilor afectaţi în urma acestui tip de tratament. .Aceasta este doar una dintre cele 26 de organizaţii de caritate care urmează să beneficieze de cadoul de nuntă al celor doi.

Kate Middleton a adresat această indicaţie şi miilor de oameni din întreaga lume care vor urmări cu interes evenimentul. Ea şi prinţul William se vor căsători pe 29 aprilie la catedrala Westminster Abbey din Londra.

×
Subiecte în articol: familia regala kate middleton