x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton s-ar putea căsători într-o rochie maramureşeană

Kate Middleton s-ar putea căsători într-o rochie maramureşeană

19 Ian 2011   •   14:16
Kate Middleton s-ar putea căsători într-o rochie maramureşeană

Kate Middleton ar putea avea la nuntă o rochie făcută  de stilistul maramureşean Lorand Coza din Baia Mare. El va participa cu o rochie extravagantă la concursul creaţie "Rochia lui Kate Middletorn".

Rochia,  a cărei confecţionare a durat mai bine de şase luni, are un kilometru de tul, 3 metri de mătase şi a fost montată pe o structură de cercuri. Are o trenă de 6 metri lungime, peste 1.500 de trandafiri de toate mărimile- "Rochia porneşte cu nişte boboci discreţi care, treptat se destramă şi ajung să fie nişte trandafiri foarte mari, după cum se vede aici, în partea asta rochiei", a spus Loran Coza, citat de realitatea.net.

Materialele pentru confecţionarea rochiei au costat 2.000 de euro, iar stilistul recomandă un preţ de vânzare de cel puţin 6.000 euro.  Maramureşeanul speră să impresioneze cu originalitatea creaţiei sale şi să fie pe placul familiei regale. Mai ales că Prinţul Charles sau mai bine zis socrul mare este îndrăgostit de această zonă, unde are mai multe proprietăţi.

Concursul "Rochia lui Kate Middleton" este organizat de o asociaţie din Bucureşti, creaţiile designerilor români urmând a fi trimise viitoarei prinţese de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 14 februarie. (foto: boutique.lorandcoza.com )

×