x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kiefer Sutherland, condamnat la 48 de zile de inchisoare

Kiefer Sutherland, condamnat la 48 de zile de inchisoare

de Jurnalul National    |    06 Dec 2007   •   00:00


Kiefer Sutherland, vedeta serialului "24", a fost condamnat miercuri la 48 de zile de inchisoare şi cinci ani de libertate condiţionată pentru că a recidivat conducănd sub influenţa alcoolului.




Kiefer Sutherland, vedeta serialului "24", a fost condamnat miercuri la 48 de zile de inchisoare şi cinci ani de libertate condiţionată pentru că a recidivat conducănd sub influenţa alcoolului. Sutherland, 40 de ani, a pledat vinovat la 9 octombrie după ce a fost arestat la 25 septembrie in vestul Los Angeles-ului la volanului maşinii sale cu un nivel de alcool in sănge de trei ori superior limitei legale. Or, actorul era condamnat la cinci ani de libertate condiţionată pentru fapte similare incepănd din noiembrie 2004.
 Sutherland işi va executa pedeapsa la inchisoarea privată Glendale (nordul Los Angeles-ului), unde va fi mai in siguranţă decăt in penitenciarul ţinutului, din centrul metropolei, cu o sinistră reputaţie, potrivit site-ului specializat in celebrităţi TMZ.com.
 Fiul lui Donald Sutherland, "Casanova" lui Fellini, Kiefer Sutherland a inceput recent să filmeze pentru al şaptea sezon al serialului "24". Rolul agentului Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur in 2002 şi un premiu Emmy in 2006.

×
Subiecte în articol: magazin sutherland